sunnuntai 14. toukokuuta 2017

Ikkunat ja ovet

Remontti

Ensi viikolla pitäisi vaihtua ovet ja ikkunat, perjantaina aikaisintaan. Saa nähdä vaihtuuko vai ei, sillä viime viikon lopussa ei liikehdintää juuri näkynyt, eikä ikkunoita ja oviakaan keskipihalla ollut. Toimitusvaikeuksia vai jossain muualla samanaikaisesti aloitettu remppa? Siinäpä vasta kysymys.

Niin tai näin, niin täällä on aloitettu valmistelut. Ikkunalaudat on poistettu niiden kahden ikkunan edestä, joissa sellaiset olivat. Toisen kanssa tarvitsin apuja, sillä onnistuin pyöräyttämään ristipääruuvin pyöreäksi, eivätkä minun harjoitukseni auttaneet, vaikka kuinka you tube -videoita aiheesta katselinkin.


Syntymäpäivien, äitienpäivän ja muiden aktiviteettien lisäksi ehdin maalaamaan ikkunalaudat ensimmäisen kerran. Vielä tarvitaan toinen kerta ja nyt täytyy toivoa, ettei yöllä olisi pakkasta. Väriksi valikoitui valkoinen, koska ikkunan puitteet tulevat olevaan valkoiset, ulkopuoli säilyy ruskeana kuten tähänkin asti.

 Hankin pihalle muutaman laventelin samalla reissulla kun hankin veljeni ja minun yhteisen  äitienpäivälahjan. Tuntuu jo vähän keväältä? Puissakin jo vihertää.

14 kommenttia:

 1. Kyllä se keväältä jo tuntuu....ja märältä...täällä sataa vettä, eikä auringosta tietoakaan.
  Nopsaan ne ikkunat sitten vaihtuu, kunhan miehet pääsevät alkuun..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, olivat kuulemma aloittaneet toisen keikan samaan aikaan ja siellä oli tullut "ongelmia" eli ehkä vaativampi taloyhtiö. Näin epäilen.

   Poista
 2. Niin juuri, nopsaan se homma hoituu kunhan miehet tulevat sinne teille.
  Meillä vaihdettiin taloyhtiössä ikkunat ja ovet keväällä kolme vuotta sitten. Me olemme aina viimeisenä kun jotain taloyhtiön huoneistoissa tehdään ja se vain on hyvä asia, silloin ovat miehet tosi harjautuneita ja homma käy.
  Tähän ikkunoiden ja ovien vaihtoon meni yksi päivä ja se oli sillä selvä.
  Kissat vein(silloin vielä 4 kpl)pariksi päiväksi hoitolaan, näin ei ollut mitään huolta kissojen karkaamisesta ja eikä kissojen tarvinnut pelätä.
  Siivottavaa tietysti tuli, mutta sekin sujui hyvin kun kissat olivat poissa.
  Tsemppiä, kyllä se siitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, että täälläkin menee päivässä! Aikamoista touhua on aiheuttanut ja siivoamista takuulla tulee myös. Kunhan nyt vaihtuisivat ensin.

   Poista
 3. Ainakin tuo hommasi näyttää ihanan keväiseltä! Toivotaan, että remppa tulee ja menee ajallaan.

  VastaaPoista
 4. Ainakaan täällä Koskella ei ollut pakkasta, ei varmaan ollut sielläkään. Ikkunalaudat kuovuneet ja aurinko paistaa. Onnea remonttiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaan täälläpä satoin vettä! Että pitikin jättää taivasalle... Ja tänään satoi uudelleen, mutta eiköhän niistä silti jotain tullut.

   Poista
 5. Jooooo on niin mahtavaa kun puissa on vihreää!
  Paljon onnee ja ymmärrystä remppaan :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, vielä täytyy järjestellä ja säätää. Tulevana maanantaina ilmeisesti on sitten minun vuoroni.

   Poista
 6. Toivottavasti remppa tapahtuu ajallaan ja valmistuu reippaasti! Eivätkä kissat etkä sinä saa stressiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kissat vien mummulaan hermolomalle! Minun hermoistani ei sitten tiedä ;D

   Poista
  2. Ehkä sinunkin pitää mennä hermolomalle mummolaan?

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.