sunnuntai 21. toukokuuta 2017

Eipä juuri muuta

Toukokuinen sunnuntai

Kissat on viety hoitoon, pihalla järjestetty kesää ja harjattu hämähäkin seittejä pois. Lautoja pesty ja yksi hyllykkö hävitetty. Sisätilat saivat muovituksen ja ehdin minä hetken jääkiekkoakin katsella. Ja koska tämä ei ole sisustusblogi, voin hyvin julkaista pari kuvaa.


Kunhan siirrän itseni pois sohvalta, muovitan vielä sohvan ja sen jälkeen kissojen tornin. Televisio täytyy suojata myös. Aamuksi jää vielä sänky. Sitten täytyy jännittää yhden työpäivän ajan mitä täällä on tapahtunut ja onko remontti saatu yhden päivän aikana tehtyä. Uusi avain minulla jo avainnipussa onkin.

Sitten toivoisin, että nämä projektit olisivat hetkeksi tässä. Kaksi vuotta sittenhän täällä tehtiin pattereiden termostaattiremppa ja silloin se venähti kohdallani pitkäksi. Itse remontin lisäksi täällä oli vesivahinko ja nukuin kolme viikkoa työhuoneen lattialla patjalla. Kun muitakin stressaavia asioita on ollut, kuten uusi työ, isäni sairaalaan joutuminen ja menehtyminen, muistotilaisuuden järjestäminen ja sitten vielä ne vaihdevuodet, niin jotenkin toivoisin, että saisi hetken hengähtää omassa elämässä kun työelämässä tapahtuu ihan tarpeeksi.

11 kommenttia:

 1. Rempat on kurjia. Toivottavasti kaikki on ohi nopeasti ja tulee vain vähän sotkua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nopsaan oli ohi, mutta sotkua tuli paljon! Vaan oli se kyllä sen väärti.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Kiitos, ihana Saila ja miljoonasti kiitos avustasi ♥

   Poista
 3. Toivon hartaasti, että huomisiltana saat hengähtää helpotuksesta.

  VastaaPoista
 4. Voi mahton, on tuossa hommaa!
  Onneksi sinulla on paikka johon viedä kissat evakkoon. Toivotaan, että illalla avaat kodin oven jo uudella avaimella ja kaikki remppatyöt on tehty.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lähes kaikki on tehty, saunan ikkunan edestä puuttuu ritilä ja kaikki kynnykset ja ikkunapellit puuttuvat tai ovat vielä vanhoja.

   Poista
 5. On melkoisen raskas suojaus, mutta taitavat remppamiehet ottaa varman päälle. Meillä piti vain raivata tilaa ikkunoiden eteen. Vähän peittelin makkarissa ja se oli tarpeen, vaikka sotkua oli tosi vähän.
  Tällaisessa vanhassa kerrostalossa on kaikenlaista ollut: parvekkeet, vesijohdot ja julkisivut, siinä suurimmat mainiten. Tsemppiä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suojaus oli kyllä tarpeen. Betonipölyä ja uretaanivaahdon kappalaita aikalailla kaikkialla. Ensin mietin kun luin kommenttejanne, että tuliko tehtyä turha homma, mutta nyt voin todeta ettei tullut.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.