sunnuntai 2. heinäkuuta 2017

Lomalla

tämän päivän

Lomanen lähenee loppuaan. Eilinen ilta vierähti pienenpienissä tupaantuliaisissa ihastuttavassa kaupunkikodissa, tänään olen esitellyt ylpeänä lomaviikon aikaansaannoksiani äidilleni ja veljelleni, hakenut polkupyörän juhannusretkeltänsä, kahvitellut pyöränhakureissulla ystävien luona ja käynyt vihdoin ostamassa uuden astianpesukoneen. Kalliimman kuin piti, mutta uskoakseni myös paremman. Loppukesä ollaan sitten säästöliekillä, mutta tämä oli kyllä aika välttämätön hankinta tämäkin. Sen hajonneen imurin lisäksi.


Tekemistä olisi vieläkin vaikka mitä, mutta minä tyttö pistin Ella Fitzgeraldin soimaan ja aion ottaa loppupäivän iisisti. Vähän niin kuin lomailla.

6 kommenttia:

 1. Pitäähän sitä lomalla vähän lomaakin pitää..:)

  VastaaPoista
 2. Olen mä nähnyt, että tällainen blogi on mutta nyt ku Naukulassa oli selkeesti linkki niin tulin tänne. Enkä oo sitäkään tajunnut, että Stadissa asut. Tulin, luin ja näin. Pitkään lueskelin ja rullasin alas, alas . .. Jep, ihmettelen, että miksi en oo aikaisemmin täällä käynyt, nyt rupeen käymään.

  VastaaPoista
 3. Olet sä kyllä ehtinytkin ihan älyttömästi loman aikana. Saattaa olla jo ihan Ellan aika! Punkkulasillinen olisi asiaa myös.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja kyllä on hiki lentänyt ja lihakset huutaneet apua! Vaan kauan on ollut myös tekemättä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.