lauantai 8. heinäkuuta 2017

Kesäretki

Lomaviikolla

Ehdin minä lomaviikolla tehdä perinteisen kesäretkenkin. Autoon kaksi ystävää ja koira. Sitten nokka kohti länsi-Suomea. Kahvit ja kierros Kasvihuoneilmiössä ja sitten kohteeseen. Kohteessa meitä odottivan muiden muassa kissani Namun emo  Rauha sekä kissojeni Namun ja Sulon mummu, Noomin isomummu. Kovin ilahtuivat vierailustamme ja hämmästelivät myös, varsinkin Rauha.
Minun tomaattini. 

Minun tomaattini.
Päivä olo tuulinen, kylmä, mutta aurinkoinen. Muutama kasvi vaihtoi omistajaa, eikä kukaan kiittänyt. Kasvavat sitten varmasti. Kasvihuoneesta löytyi Porin Matin lämmöstä minun tomaattini. Omani onnistuin tappamaan, mutta Paulalle viemäni kukoistavat. Saa nähdä tuleeko niistä mitään näin kylmänä kesänä.

Laitetaan tänne nyt muistiin sellainenkin asia, että isäni hautakivi on saanut vihdoin kaiverruksen ja kultauksen.

9 kommenttia:

 1. Oletpa saanut hienoja ja mielenkiintoisia kuvia täältä kohteestanne Länsi-Suomessa. Tänne kaikkia kesävieraita odotetaan hartaasti. Mutta ihme ja kumma, näkisitpä, kuinka paljon tomaatit 'Merja' ovat kasvaneet. Eivät kuitenkaan vielä kuki. (Olen saanut kunnollisen ja toivomani tomaattisadon ainoastaan yhtenä kesänä 2013. Sen jälkeen tomaatteja on joka vuosi kypsytelty pitkälle syksyyn saakka. Viime vuonna vielä jouluaattona meillä oli pari itsekseen kypsynyttä tomaattia. Syystomaatit eivät ole yhtä hyviä kuin auringossa kesällä kypsyneet.)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi oi, noinkohan saataisiin satoakin? Erityisen tyytyväinen olen kahteen kuvaan; pyykkipojat narulla - siinä onnistuin syvyysterävyydessä ja sitten pidän myös kovasti harmaasta laudasta ja koiranputken kukinnosta.

   Poista
 2. Onpa hienoja tomaatteja kasvanut! Kyllä Rauhalla ja Ruskalla mahtoi olla kiva saada tuttuja vieraita maalle :)

  VastaaPoista

 3. Ihana paikka!
  Ransun tassut on puolen näppäimistön päällä, en pysty nyt krijoittamaan enempää. Ihana Sulon ja Noomin suku ♥

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Pitkästä aikaa muutakin kuin kissoja ja kännykkäräpsyjä.

   Poista
 5. Teillä on ollut varmsti mukava retkipäivä ja kohde näyttä tosi kodikkaalta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.