sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Ei lopu työt kesken

ja minä tykkään

Asiat edistyvät. Työ ei kuitenkaan lopu kesken. Aikaa kuluu, mutta hermot lepäävät. Ehkä minä kaipasin tällaista juuri nyt?

Ettäkö oli  paljon juuria? Huh huh.

Lautoja en eilen kerennyt hakea lisää, mutta sen ehtii. Työnjohto on kissanäyttelyssä (terveisiä vaan sinne!) ja minulla riittää tekemistä muutenkin. Tänään on vuorossa toisen puolen aidan pesu. Tulee tarpeeseen! Villiviinin poistamisen jälkeen aita on varsin ..... rustiikki.12 kommenttia:

 1. Hienoa tulee. Meilläkin on tuollainen laudoilla eristetty kukkapenkki. Helppohoitoisempi minusta. Nyt vaan on niin isot kuunliljat, että tukahduttavat alleen kaiken muun....en kasveja ostaessa muistanut, etten asu enää omakotitalossa, että tila on rajallinen..:) Tämän kesän saavat olla noin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuunliljat ovat minusta ihania, aika suuria niistä kyllä tuppaa tulemaan.

   Poista
 2. Näyttää hyvältä ja tulee olemaan niin paljon helpompi pitää rikkaruohottomana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin! Ja ehkä minä nyt jopa erotan ne paremmin?

   Poista
 3. puuhastelu puutarhassa on mitä rentouttavinta ja on kiva heti nähdä työnsä tulokset. Nuorempana minä häärin ystävien puutarhoissa rikkaruohoja kitkemässä ja muissa pikkupuuhissa kun ei omaa ollut. Kuusi vuotta minulla oli vuokramökki ja siellä oli mielekästä puuhaa vaikka kuinka paljon ja minä nautin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On kivaa, ehdottomasti! Tervetuloa vaan tännekin kitkemään, tai sitten vaan nauttimaan puutarhasta kun se on vähän paremmassa kunnossa kuin nyt! Vielä on työtä jäljellä.

   Poista
 4. Tosi paljon tehty, ja tosi paljon jäljellä! Mut hyvä projekti. Ei vapaa-ajanongelmia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan ole vapaa-ajanogelmia! Kiva kun kävit ja kiitos tuliaisista. Se kävi kyllä lounaasta!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.