keskiviikko 6. syyskuuta 2017

Juoma-astia

ja lusikka

Sunnuntaiset löydöt. Tiedä nyt tulivatko tarpeeseen, mutta miellyttivät silmää ja päätyivät kirppiskierroksella ostoskoriini.

Yksi kissojen juoma-astioista on aina ruoka-pöydällä, enkä minä siinä mitään rumaa viitsi katella. Nyt on kolme vaihtoehtoa, punainen jouluinen, ruskea ja kristallinen juoma-astia. Kaikki kolme ovat erittäin suosittuja.


Uusi kristallinen. 

Jouluinen punainen, näköjään ollut käytössä vielä kesällä! 

 Sitten se lusikka.Mielestäni erittäin hauska. Kun sitten vaan muistaisi käyttää ja vaikkapa ripotella tomusokeria mustikkapiirakan päälle. Täytyy toki olla sitä tomusokeria ja mustikkapiirakkakin.

8 kommenttia:

 1. Kyllä nuo hankintasi tarpeellisia ovat. Namu todistaa, että kristallimalja on tärkeä. Ja lisäksi kaunis. Ja lusikka on muistuttaja: muista hankkia mustikkapiirakkaa ja tomusokeria.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on itse asiassa Noomi! Muistuttaa Namua päivä päivältä enemmän, paitsi Namu on tosinaisen kokoinen. Noomi ei ihan vielä. Mustikkapiirakkaa tuli ystävän mukana, mutta tomusokeri jäi hankkimatta. Lusikkaa ihailtiin kuitenkin porukalla!

   Poista
 2. Tokihan kissojen juomakuppina pitää olla kristallia, vähintään.

  VastaaPoista
 3. Tuo lusikka on tuttu jostain. Varmaan ollut jossain sokerikipossa kun olin lapsi. Ei vanhempieni kotona kuitenkaan. Vieraissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lusikan malli ja muoto ovat tuttuva minullekin, niin fiinissä paikassa en ole vieraillut, että olisi ollut sirotinlusikka (rei'illä) käytössä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.