lauantai 30. syyskuuta 2017

Kymppiin

Nukutaan kymppiin

Muistan kun lapsena vanhempani sanoivat minulle ja pikkuveljelleni toiveikkaina "huomenna nukutaan kymppiin". Niin ei tapahtunut kai koskaan. Harvemmin näin aikuisiälläkään paitsi tänään. Ei kai sitä lasketa, että olin kuuden aikaan hereillä ja ruokin kissat? 


Mitä ilmeisemmin olin unen tarpeessa. Viikolla väsytti joka aamu, herätyskelloksi vaihdoin kirkasvalolamppuni. Ensimmäisenä aamuna muistin yllättäen miten sitä torkutetaan vaikken kirkasvalolamppuani ole reiluun puoleen vuoteen käyttänyt.

Herättyäni kympiltä lähes pelästyin, pomppasin suihkuun, valmistin itselleni aamiaisen ja ryhdyin kirjoittamaan juttua yhdistyksen lehteen, puhuin puhelimessa ja kuulin, että tomaattini on tuottanut satoa ja minua odottaa 50 tomaattia! Oikeaan paikkaan sijoitin tomaattini hoitoon. Ystävän kanssa kävin ystävänpäivämyynnissä. Huivejahan ei voi koskaan olla liikaa, eihän?  Mutkien kautta tiputin ystävän lentokentälle ja tulin kotiin. Varsin hyvä päivä. 

6 kommenttia:

 1. Välillä tekee hyvää nukkua kymppiin...:)

  VastaaPoista
 2. No ohhoh, oletpa tarmokas! Mä jos avaan silmän kymmeneltä, totean, että ahaa, kello on vasta kymmenen ;-) Ja sitten hitaasti avaan toisenkin silmän ja alan miettiä, kuka ja missä taas olenkaan.
  Hienoa että oli hyvä päivä, lisää samanlaisia!

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa mukavalta päivältä :) joskus on ihana nukkua pitkään. Tosin, hyvin harvoin sitä osaa nukkua pitkään vaikka saisikin :) Sisäinen herätyskello huutelee jo seitsemän aikaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin huutelee täälläkin ja jos joskus vaikka vai kuiskaisikin, kissat pitävät huolta herätyksestä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.