sunnuntai 3. syyskuuta 2017

Lämpimiä iltoja

ja kausivaloja

Aloitin eilen viikkosiivouksen puolen päivän jälkeen ja se on edelleen kesken.  Hurjan villiä.

Yläkerta tuli imuroitua ja lattiakin osittain pestyä. Sitten jäin päivittelemään asioita ja puuhastelemaan jotain ihan muuta. Kausivalojen kanssa esimerkiksi. Yksi valosarjanippu päätyy Sortti-asemalle ja yksi päätyi parvekkeelle. Kunhan tässä kerkeän, niin viritän kyllä yhden myös ulos. Jos olen rohkea, niin etupihalle, jos ujostelen, niin sitten vasta oman takapihan puolelle. Sieltä sitä ei juuri kukaan näe.
Sitten tuli myös harvinainen tarve lähteä kävelylle. Pitkästä aikaa. Rivakkaa kävelyä ystäville pyörää noutamaan ja polkaisu kotiin. Laitoin puhelinappsin päälle. Ei olisi kannattanut. Kunnon totesin huonoksi ja kuluneet kalorit olemattomiksi. Onneksi ensi viikolla alkaa taas jooga, tulee edes kerran viikossa venyteltyä ja hengitettyä kunnolla.
Tänään autoilin äidille, lähdimme kirppistelemään. Mukaan tarttui pöytäliina äidille, minulle sirotinlusikka ja kissoille kristallimalja juoma-astiaksi. Väkeä oli liikkeellä paljon, ilmeisesti paikallinen ulkoilmakirppis oli houkutellut väkeä myös muille kirpputoreille.

Loppupäivä on kulunut yhdistyksen asioita hoidellessa. Osittain töissä, osittain kotona. Kissoja on leikitetty myös ja kynnet leikattu. Imuri lojuu edelleen alakerran lattialla, portaiden juurella. Juuri siinä mihin sen eilen jätin. Ehtiihän sitä sitten myöhemminkin. Toivon mukaa ennen kuin muutama ystävä tulee illanviettoon ja jos ei, niin hei, ystävät varmasti kestävät myös pölypallot ja pienet kivet.

9 kommenttia:

 1. Noin paljon tomaatteja :o Mulla ei ole edes kasvihuoneessa kolmannestakaan tuosta määrästä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Todella paljon tomaatteja ja vain murto-osa on alkanut punertaa. Saa nähdä saako äitini ne kypsymään pimeässä talouspaperiin käärittynä niin kuin mietti tekevänsä.

   Poista
  2. Minä olen kypsyttänyt tomaatteja onnistuneesti ihan keittiöntasolla ilmavassa hedelmäkorissa ;)

   Poista
 2. Mukava elämänmakuinen sunnuntai sinullakin - vrt oma postaukseni samalta päivältä. Lämpimin syysterveisin muru-koiran mamma.

  VastaaPoista
 3. Ehtiihän sitä imuroida...ei mitään kiirettä, kunhan pistät imurin senverran sivuun, ettet kompastu masinaan..:)
  Tunnelmavaloja on täälläkin viritelty...ei vielä ulos, mutta takapihalle voisin kyllä jo laittaa...hmmm..mietitään..:)

  VastaaPoista
 4. Harvinaisten aurinkoisten päivien vuoksi annoin imurille vapaan viikonlopun. Mutta ei sen parane antaa levätä liian kauan. Kausivalot ovat palaneet paviljongissa joulukuusta lähtien. Näyttivät kivoilta myös kesäöinä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt lähden heti virittämään kausivaloja ulos. On jo pimeääkin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.