Tähän on tultu
Tomaateista kerroin täällä ja tomaatintaimista täällä.
Tomaateista tuli satoa. Viisikymmentä tomaattia. Eivät ehtineet sijoituskodissaan punastelemaan, koska kesä, noh, oli sellainen kuin oli. Viime sunnuntaina kotiutin sadon vihreinä. Tänään tilanne on taas muuttunut.
Erittäin jännittävää saanko kaikki kypsymään pöydällä. Jos onnistun, niin tarkoitus olisi tehdä näistä paholaisen hilloa.
Paholaisenhillo on kyllä aivan ihanaa lihan kanssa. Etenkin kun siihen saa edes osan raaka-aineista omasta maasta :) Toivotaan, että tomaattisi kypsyvät hyvin :) Mukavaa loppuviikkoa Sinulle!
VastaaPoistaSaas nähdä saanko tehtyä. Jännittävää tämä punastuttaminen on.
PoistaMahtava sato! Toivotaan, että kypsyy. Jos ei, niin teet kai sitten paistettuja vihreitä tomaatteja ;-)
VastaaPoistaToki, toki mutten ehkä kaikilla samoilla mausteilla kuin elokuvassa.
PoistaOh-hoh. Oikeastiko, yksi on jo päällisin puolin punastunut?
VastaaPoistaOn kyllä! Punastuminen tuntuu etenevän vauhdilla.
PoistaSisällä minäkin loput tomaatit kypsyttelin...pimeässä. Lapsuudesta muistan, kun isäni veljellä oli kasvihuoneita ja kävivät torilla myymässä tuotteitaan, osa tomaateista kerättiin vihereinä ja tuvan puusohvan alla, pimeässä, ne kypsytettiin. En kylläkään tiedä miksi..:)
VastaaPoistaSiihen oli varmasti hyvä syy!
PoistaTulipas komea sato! Erikoistomaatteja.
VastaaPoistaAuttaisikohan noiden tomaattien kypsymiseen, jos laittaisi omenia niiden lähelle? Etyleeniä kyllä on tomaatissa itsessäänkin, mutta jos noin vihreät tarvitsisivat vähän tukea hormonitoimintaansa? ;)
Omenoita hankittu ja laitettu viereen. Kiitos8999 vinkistä (Noomi kirjoitti numerot). Ehkä salaviesti Figolle?
PoistaOoh! Noomille: <3
VastaaPoistaterv. Figo
Vain Noomi tietää :)
Poista