tiistai 21. elokuuta 2012

Raparperipiirakkaresepti

Vaikeusaste: Helppo

Tarvitaan:

- valmista murotaikinaa
- raparperejä
- kermaviili
- kananmuna
- kardemummaa

Edes minä en voi epäonnistua - jos muistan vaan pitää uunissa tarpeeksi kauan! Noin 30 min 200 asteisessa uunissa.




Raparperit ja resepti naapurin.


Note to self: anna jäähtyä ja jähmettyä kunnolla ennen kuin käyt kimppuun.


3 kommenttia:

  1. Hehheh, en minäkään antaisi jäähtyä vaan kävisin heti kimppuun! Ihanan näköinen ja kuulonen ja kiva resepti, kun siihen ei sisälly mitään taikinan vääntöä.

    VastaaPoista
  2. Siis helppo ja maukas! Suosittelen. :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.

Ennen talven tuloa

Eläinten hautausmaalla Olen tiennyt missä se on, mutta en ole koskaan siellä vieraillut. Tänään hain ystävän matkaan ja kävimme yhdessä, kol...