perjantai 24. elokuuta 2012

Kello viiden tee

Ravintola Salutorget, Helsinki

Minä fanitan Downton Abbey -televisiosarjaa, Miss Marplea ja nyt myös kello viiden teetä. Sen nautin elämäni ensimmäistä kertaa Helsingissa, Espalla Salutorgetissa. Pöytä oli asianmukaisesti varattu ja seurana samanhenkinen ystäväni.Juomamme tee oli assamia, ja nyt jälkeenpäin olen sivistänyt itseäni niin, että se pitäisi aina juoda maidon kanssa. Minä en juonut ja hyvältä maistui. Kupinpohjalle päätyneistä teelehdistä unohdimme ennustaa, mutta kolmikerroksinen tarjotin tuli syötyä lähes tyhjäksi. Vain ylimmän kerroksen makeimmista jäi pari suupalallista jäljelle. Ei vaan pystynyt. Suosittelujen arvoinen kokemus!

Viime talven Downton Abbey -maratoonin eväät ovat jääneet esittämättä, joten tässä Sailan näyte englantilaisista voileivistä! Nam, nam. Seuraavaa DA-maratoonia odotellessa.Sarjan kolmas tuotantojakso alkaa Ylellä loppuvuodesta 2012. Vielä ei ole tarkkaa aikaa paljastettu. Jännitys tiivistyy ja pienen toiveen voisikin Ylelle esittää: Aloitusaika klo 21 on hyvä, ei aikaisemmin!

2 kommenttia:

  1. Hahaa, pitääkin alkaa kehitellä ehkä uutta sandwich-reseptiä tuohon toiseen maratooniin, ja varata sille koko päivä aikaa aamusta alkaen...? Mulle jäi matematiikkavammaisena noita lippujakin jäljelle ;-)

    VastaaPoista
  2. Sopii! Vesikielellä odottelen leipiä :)

    VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.