perjantai 31. elokuuta 2012

Äkäinen kukkahattutäti

aamuruuhkassa

Pidän musiikista. Pidän aamuista. Pidän julkistesta liikenteestä.

Äkäinen kukkahattutäti on kuitenkin asettumassa minuun, enkä pidä siitä. En myöskään pidä aamuruuhkaisista busseista, missä "kaikilla" on korvillansa erilaiset kuulokkeet ja niistä kuuluu läpi epämääräistä mölinää jos toistakin. Jos edes kuuluisi yksi, mutta toislta puolelta kuuluu tömps, tömps, tömps. Sitten jumps, jumps, jumps. Vähän kauempaa pum-pum, pu-pum, pu-pum. Kun näitä erilaisia jumputuksia kuulee ympärillään viidestä kymmeneen, meinaa välillä päästä se äkäinen kukkahattutäti valloilleen.

Kaikesta huolimatta pidän julkisesta liikenteestä. Silloin ainakin kun kuskit eivät tee äkkijarrutuksia. Ja silloin kun bussin ovet menevat kunnolla kiinni eikä niitä tarvitse edestakaisin venkslata. Ja myös silloin kun joku ei päätä ryhtyä haastattelemaan bussikuskia siitä miksi edellinen bussi ei tullut. Mistäs se sen tietäisi?

Mutta siis noin pääsääntöisesti pidän julkisesta liikenteestä, aamuista ja musiikista.

3 kommenttia:

 1. Linja-autossa ompi tunnelmaa! Linja-autossa matka katkeaa :)

  VastaaPoista
 2. Jaa, enpä tiedä. Mulla on toki lyhyemmät matkat kuin sulla, mutta jotenkin mä vaan vaivun meditaation suohon heti kun olen vilauttanut lippua koneelle. Ainoa mikä mua busseissa aktiivisesti vtuttaa on huutavat deekut ja haisevat tyypit.

  VastaaPoista
 3. Cheri: On tunnelmaa on! Mutta kakofoniaa voisi olla vähemmän.

  Anna: Jos sä oot parempi meditoimaan kuin mä?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.