lauantai 18. elokuuta 2012

Suositus - nro 2 & ystävyys

El Alba

Tästä lomasta on muodostumassa myös kulinaristinen nautinto. Toissa päiväinen pizza aiheuttaa edelleen ihastuneita huokailuja, mutta niin tekee myös eilinen vuohenjuustosalaatti El Albassa. Oli hyvää raikkaan valkoviinin ja hyvän live bändin saattelemana. Illan kruunasi vielä se, että se vietettiin vanhimman ystävän seurassa. Ei siis iältään vanhimman kanssa, vaan ystävyysiältä vanhimman kanssa! Tänä vuonna juhlistamme 40-vuotista ystävyystaivalta! Se on kuulkaas pitkä aika se.

Ystävyyslahjat on myös vaihdettu. Minä sain kuvan rintanapit ihastuttavasta pikku puodista Design Delistä ja ystäväni keraamiset magneetit teksteillä "tosi" ja "upea". Ne hankittiin Ihania-kaupasta!

Loman ensimmäinen viikko on nyt takana päin ja pikku hiljaa suuntaamme Helmi-kissan kanssa kotia kohden. Seuraava viikko vietetään pääkaupunkiseudulla ja kyllä Porvoossakin tulee varmasti pistäydyttyä.

4 kommenttia:

 1. Vau, ystävyyden 40-vuotisjuhlavuosi! Aika hienoa! Siellä sitä vain juhlitaan ja herkutellaan, kuulostaa aika täydelliseltä :-)

  VastaaPoista
 2. On hienoa ja huikeaa! Leikkikoulusta se lähti :)

  VastaaPoista
 3. Eläköön ystävyys vielä kiikkustuolissakin!!! Ps. ihana blogi..

  VastaaPoista
 4. Peppi: Kyllä se elää! Kiitos :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.