Minussa on vähän suurtalouskokin vikaa. En millään osaa tehdä pieniä määriä ruokaa. Toisaalta, ei se haittaa. Onhan sitten ainakin jotain mitä syödä viikolla töiden jälkeen. Tämän viikon listalla on kalakeitto.
Kun mukaan laittaa puntillisen tilliä, maku vaan paranee.
Tähän kalakeittoon tarvittiin perunoita, lanttua, porkkanoita, kokonaisia mustapippureita, suolaa, yksi punasipuli, lohta, kermaa, maitoa ja tietysti vettä. Helppoa ja maukasta.
Nyt herahti vesi kielelle. Kaiken kruunaa vielä ihana tillikasa. Täytyy muistaa tämä, kun miettii viikon ruokalistaa :)
VastaaPoistaIhanaa! Ja juuri tuo tillikasa todellakin kruunaa herkun!
VastaaPoistaNinni: Niinpä! Minulle kävi samoin sinun blogissasi.
VastaaPoistaSaila: Joku voisi väittää tuota kasaa liioitteluksi, mutta minä en! Tillin maku kruunaa lohisopan.
Sama vika. Teen aina armeijalle ruokaa, vaikka meitä on kaksi syöjää;)
VastaaPoista