tiistai 16. lokakuuta 2012

Uusi sisältö

vai onko?

Minä ostin viikonloppuna itselleni konvehtirasian. Enpä tiedä olenko niin ennen tehnyt, olen enemmän sellaisia suklaalevytyttöjä. Nyt ostin, ja väittäisin, että sisällössä on tapahtunut muutoksia modernimpaan suuntaan. Vai olenko minä vain aikuistunut kun suklaakonvehdit maistuivat hyviltä?

7 kommenttia:

 1. Näyttää ihan tutuilta, meidän perheessä on joka joulu ollut tuollainen rasia ja yhä saan sellaisen joululahjaksi, sillä olen ollut varsinainen suklaarohmu. Minusta viime joulunakin oli nuo samat ja noista ainakin karpalo, toffee ja cappuuccino on olleet jo vuosikymmeniä mukana. Arrakkipunssi, vanilja ja wiener nougat ovat ehkä pudonneet kyydistä? Joku konvehti näyttää uudemmalta, vasemmassa yläkulmassa olevaa en tunnusta ollenkaan. Omalla kohdallani vain on käynyt niin, että en enää välitä yhtään suklaasta, lahjaksi saadut rasiat ovat olleet suorastaan ongelmajätettä viime vuosina!

  VastaaPoista
 2. Minusta ne eivät ole koskaan olleet pahoja :)

  VastaaPoista
 3. Minä taas olen tavallisen suklaalevyn syöjä. Jouluksi tulevat konvehtirasiat syö mies, ostan itselleni Fazerin sinisen ison levyn;)

  VastaaPoista
 4. Minulle on aina maistunut sulkaa levynä, paloina, muruina ja konvehteina. Ei edes ikä ole muuttanut mieltymyksiäni puoleen eikä toiseen.

  VastaaPoista
 5. Tämä juttusi on pakko lukea suklaata syöden. Nam..Konvehdit näyttävät kyllä hyvältä. Vaikka mutustelen juuri nyt Fazer Thin Maya chili-suklaata.

  VastaaPoista
 6. Ainahan ne on maistuneet hyviltä! Mut hyvä kun sunkin maku korjaantuu :-D

  VastaaPoista
 7. Saila: Sinustahan paljastui asiantuntia! Minä kuvittelin juuri esim cappucinon olleen uusi maku.

  Cheri: Ja minä olen ennen valinnut sen suklaalevyn! Tai semmoisen pienen pötkön missä on viisi palaa. Se riitti ennen viikon, silloin harvoin kun sellaisen ostin.

  Rantakasvi: Minusta tuli sitten ehkä pikkupötköjen ja levyjen jälkeen konvehtien syöjä. Riittää kun ottaa niitä vain yhden! (kerrallansa)

  Paula: Sinulla on siis koko ajan ollut kehittynyt maku! Minulla vasta puhkeamassa oleva konvehtien suhteen.

  Ninni: Onko se uusi? Olen maistanut Fazerin chilillä maustettua sellaista viiden palan pötköä ja oli hyvä! Tuota pitäisi ehkä hankkia ensi viikonlopuksi.

  Zepa: Joo, pikku hiljaa tuntuu korjautuvan :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.