tiistai 2. lokakuuta 2012

Ajanmääre

keski-ikäiselle

Kuulin tämän tänään ihanalta kampaajaltani ja allekirjoitan täysin:

Ennen laskettiin viikkoja, nyt kuukausia.
Ennen viikot kuluivat yhtä hitaasti kuin kuukaudet nyt.

Ja koska aika todellakin kuluu nopeasti, olen tänä tai ensi vuonna käynyt samalla kampaajalla jo 20 vuotta. Silloin alussa ei hopeisista ollut tietoakaan. Nyt ne peitetään.4 kommenttia:

 1. Kyllä se on joka kerta yhtä ällistyttävää todeta tehneensä jotain asiaa 20 vuoden ajan tai yli 20 vuotta sitten, niin että jo silloin oli täysi-ikäinen. En tiedä tottuuko tähän ikinä ;-)
  Kun ei mieleltään ole juurikaan teiniä edistyneempi! (Puhun vain itsestäni huom, paitsi voi olla että myös sinä koet näin)!

  VastaaPoista
 2. Miten aika voikin olla noin muuttuvaista. Joskus 20 vuotta tuntui ikuisuudelta, nyt se sujahtaa ohi niin nopeasti ettei huomaakaan.

  VastaaPoista
 3. Yhdyn ajatukseen. Paitsi että vuosi kuluu nykyään yhtä nopeasti/hitaasti kuin ennen kuukausi. Kohta saan nähdä, "pysähtyykö" aika ja saanko elää vain "tässä ja nyt", niin kuin joskus lapsena, kun jään eläkkeelle. Vähän uumoilen, että aika kuluu silloin vain entistä nopeammin.

  VastaaPoista
 4. Saila: Ehkä meidän kaikkien sisällä kuitenkin asuu se teini? Nykyään vaan on naamioitunut tämän keski-ikäisen tädin valeasuun.

  Cheri: Hyvä kysymys! Jotenkin se aika vaan tuntuu kiihdyttävän tahtiaa.

  Paula: Ajan pysähtyminen edes hetkeksi olisi hienoa! Minä pysäyttäisin sen kiireettömään sunnuntai aamupäivään! Eläkkeelle jääminen on varmasti iso ja ajatuksia herättävä kohta elämässä. Muutama tuttuni on eläkkeelle jäätyään ihmetellyt miten on töissä ehtinyt käydäkään!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.