lauantai 5. tammikuuta 2013

Testing, testing


Valokuvat Boggeriin

Tänään on hieman vaikeuksia kuvien lataamisen kanssa bloggeriin. Normaalein konstein ei onnistu, joten yritin html:n kautta Pepin vinkistä.

Tämä söpö hieno kolikkokukkaro on lahja ystävältä.
Eikös olekin hieno?
 
Käväisin siis "sillä puolella" ja siirryin sitten tänne normaaliin paikkaan kirjoittamaan ja kas, kuva jonka html:n puolella latasin oli kyllä täällä, mutta väärinpäin. En nyt tiedä miten tässäkin onnistuin, mutta onnistuin kuitenkin. Ehkä tämä taas tästä normaaliksi muuttuu. Tai sitten ei.
 


10 kommenttia:

 1. Olen samaa mieltä, se on hieno.

  Apu-va, mä olen pian pulassa jos kuvansiirrot tökkii. Minulla on muutaman kerran kuvat menneet väärinpäin, mutta olen kikkaillut siten että käännän kuvat jo ennen siirtoa väärinpäin ja lataan sen jälkeen nurinniskoin olevan kuvan blogiin. Ja kas, se on siellä niinkuin pitääkin. Tämä on tätä naisen(blondin)logiikkaa:D

  VastaaPoista
 2. Mulla on ihan samanlainen, mutta eri värinen kukkaro autossa parkkikolikoille :) Se on ollut mulla jo ehkä 15 vuotta, muistan kun Poika oli lahjasta ihan keteellinen.

  VastaaPoista
 3. Yhtä söpö se on väärinpäin! Minäkin joskus laitan kuvia html:llä, tai sillä voi myös korjata ongelmia kuten poistaa ylimääräisiä rivivälejä johtuen päällekkäisistä muotoiluista tai jotain. Mutta silloin on jo hyvä, jos tuntee vähän html-koodikieltä, ettei joudu ihan pulaan.
  Omituinen tuo kuvien väärinpäin meno, hmm. Mulle ei ole niin käynyt.

  VastaaPoista
 4. Myrsky: Katselin äsken, eikä vieläkään toimi. Ehkä voisin kääntää tuon, mutta en viitsi :)

  Nettimartta: Niin on! Oikein hyvä.

  Pirkko: eikä syyttä! Tuo on niin hieno :)

  Saila: Mä en kyllä osaa yhtään html:ää...Kysyn sulta jos tarvis! :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kolikkokukkaro ja toimii miten päin vain jos rahat eivät pääse putoamaan väärinpäin :) Minulla ei jokin aika sitten ollut vaikeuksia ladata kuvia normaalisti, toivottavasti ongelma on kadonnut.

  VastaaPoista
 6. Ooooh onpas kiva :-) Toimii väärinpäinkin. Onhan oikeatkin kissat usein lujasti väärinpäin. Tänään kun meli kävi vieras ja rapsutti herra Harmaan leukaa, niin mirrin pää pyöri kuin Manaajassa, varmaan vähintään 360 astetta...

  VastaaPoista
 7. Kiva kukkaro. Kissaihmiselle kertyy vuosien varrella monenlaista kissa-aiheista tavaraa kukkaroista käsilaukkuihin ja kasseihin, talouspaperitelineistä korvakoruihin ja rintarosseihin, patalapuista mukeihin... Minäkin näin just hienon kissanmallisen ulkokukkaruukun. Jäi harmittamaan, kun en ostanut.

  VastaaPoista
 8. Cheri: Ihana kukkaro oli mukava yllätys! Kuvaongelma valitettavasti jatkuu edelleen.

  Zepa: Eikös olekin? Niitä on kuulemma myös sinisenä :) Tai olen sellaisen nähnytkin!

  Paula: Äidilläni on kissanmallinen ulkokukkaruukku! Se tulee kesäisin aina paraatipaikalle.

  VastaaPoista
 9. No voi sun!
  Tuo kuva on kyllä jonkun mutkan tehnyt matkalla :)
  Mulla on sentään kuvat tulleet niin päin kun tarkoituskin, mutta kaikki pläjähtää aina sinne blogin alkuun, niitä sit hilaan alaspäin....nyt täytyy kyllä koputtaa puupäätä ..

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.