lauantai 26. tammikuuta 2013

Juhlien jälkeen

Kiitos ystävät!

Eilinen ilta kului ystävien ja drinkkien parissa. Puheensorina oli totutulla tasolla ja mukaan mahtui naurua, vakavaa keskustelua, huolta ja murhettakin. Tarjolla olivat drinkit maistuivat, vaikka alkoholimäärän puolitimmekin. Se lienee yksi merkki aikuistumisesta. Maistelimme White Ladyä (Helsingin ravintola White Ladyn ruokalistasta bongattu drinkki viime kesältä), Gin Tonicia, Prins Charles Coffeeta sekä drinkkiä, jossa oli Limoncelloa ja kirkasta. Siinä oli tarpeeksi pitämään meidät pystyssä reippaasti yli puolenyön vaikka kaikilla oli takanaan raskas työviikko.Ruokaa oli riittävästi ja se maistui. Tarjolla pastasalaattia sekä tomaattivuohenjuustopannaria. Alkudrinkkeinä joimme shampanjaa. Pullo minun täytyy ehkä säilyttää lopun ikääni kun siihen on kiinnitetty Swarovskin kristalleja. En ole sitä itse hankkinut, vaan se oli läksiäislahja työstäni, jossa viimeinen työpäivä ajoittui vuodelle 2011. Hyvin oli juoma säilynyt.

9 kommenttia:

 1. Ilmeisen kohtuullisesti tuli maisteltua, koska ehdit jo aamulla postaamaan. Kylläpä on hieno pullo, toki se täytyy säästää.

  VastaaPoista
 2. Oi, se olikin perjantaina eikä viikonloppuna! Jopa olette reippaita kun jaksoitte mitata, sekoittaa, sheikata ja vielä juodakin heti työviikon päätteeksi. Voi hyvänen aika, saisikohan noita kristalleja jollain liuottimella irti, niin niitä voisi liimata johonkin järkevämpään paikkaan kuten vaikka Helmin valjaisiin...

  VastaaPoista
 3. Cheri: Aika kohtuullisesti kyllä vaan! Ennen postausta oli jo siivoiltu ja laitettu tiskikonekin töihin, ruokittu Helmi ja vaikka mitä.

  Saila: Kyllä! Yhdeltä ystävältä 18-vuotislahjaksi saamani shaker pääsi nyt ensimmäistä kertaa käyttöön! Jo oli aikakin? En tiedä noista kristalleista, mutta toki ehdottamasi paikka on niille paljon parempi kuin joku tyhjä pullo!

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa herkulliselta (sekä ruoka, juoma että seura). Tuommoisista iltamista irtoaa paljon valoa arjen harmauteen :)

  VastaaPoista
 5. Millan: Kyllä! Ystäviä on aina ihana tavata :)

  VastaaPoista
 6. Juhlanne olivat varmaan kivat ja viihdyttävät. Harvinaisen hieno shamppanjapullo, kyllä ehdottomasti täytyy säilyttää.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttava shamppanjapullo :) Blogissani olisi sinulle tunnustus.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.