tiistai 1. tammikuuta 2013

Hyvää uutta vuotta!

Hyvää uutta vuotta!

Tänään aion hoitaa kuntoilun sisätiloissa ja korjata joulun pois, kuunnella presidentin uuden vuoden puheen, lukea kirjaa (Jää) sekä rapsutella kissaa. Ei hullumpi aloitus uudelle vuodelle, vaikka sen itse sanonkin. Jos haluan haukata happea, saatan mennä taloyhtiön parkkipaikalle lumitöihin. Siellä on tällä hetkellä perunamaanomainen tunnelma. Voisi irtosohjoa heitellä pois, mikäli viimeöinen vesisade ei ole vielä kaikkea hoidellut.

Nautinnollista uutta vuotta kaikille!

Tonttu tämän vuoden hankinta Plantagenista, etualalla oleva pallo on joululahja ja toinen pallo (huopaa) ostettu postista -50% alennuksella joulun jälkeen. Ihana joukkio joutuu nyt poistumaan sohvan selkänojalta odottamaan uutta joulua!

7 kommenttia:

 1. Nättejä joulukoristeita. Kuis Helmi malttaa olla leikkimättä noiden pehmeiden pallojen kanssa? Ei taitais onnistua Tuulisilta Pojilta, hih.

  VastaaPoista
 2. Suunnitelmasi kuulostaa erittäin hyvältä. Ehkä minäkin vietän päiväni hyvän kirjan (Hoivakodin kissa Orcar) ja kissan kanssa. Olo on vielä vähän väsy antibioottikuurin tähden.

  VastaaPoista
 3. Erinomaista uutta vuotta teille! En tosiaankaan meinaa lähteä liukastelemaan tuonne, ulos on pakko mennä vasta huomenna. Pelottaa jo valmiiksi taas. Kääk.

  Helmi, raps raps!

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta teille! Olen aloitellut vuottani vähän samoissa merkeissä, tosin joulukoristeet saavat vielä olla paikoillaan loppiaiseen jatkuvien vierailujen ajan.

  VastaaPoista
 5. Nettimartta: Niin! Helmiä eivät nämä mamman hömpötykset juurikaan kiinnosta!

  Ninni: Rauhallisesti sinun kannattaakin ottaa! Oli rankka tauti, selkeästikin. Hoivakodin Oscar löytyy täältäkin kirjahyllystä, kuinkas sattuukaan :)

  Zepa: Toivottavasti se kaikki jää sulais nyt pois! Siellä on hurjan liukasta (ainakin maanantaina oli kun käväisin töissä).

  Cheri: Minä nyt olen aikainen lintu näissäkin asioissa :)

  VastaaPoista
 6. Suunnilleen sama käsikirjoitus minullakin on ollut tälle päivälle. Paitsi kirjaa en ole lukenut, kun suurin osa päivästä on kulunut netissä blogeja selaillessa. Jouluakin aion säästää vielä loppiaiseen saakka. Mallikasta uutta vuotta Mammalle ja Helmille!

  VastaaPoista
 7. Mallikasta uutta vuotta sinnekin! Sinulle se onkin vallan uusi, kun vapaa-ajan määrä yhtä-äkkiä lisääntyi noin 40 viikotuntimäärän verran!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.