keskiviikko 30. tammikuuta 2013

Noin 400 m

pysäkiltä kotiin

Menin sitten töihin. Raskainta päivässä oli kävellä noin 400 metrin matka pysäkiltä kotiin. Lunta oli tullut reilusti nilkkaan asti ja se oli niin vetistä, että oikein imaisi sisäänsä. Maisemat toki olivat kauniit ja niitä sitten jäinkin kuvailemaan, jotten olisi hengästynyt. Kotipihalla joku ystävällinen naapuri oli tehnyt lumityöt minulle ihan ovelle asti. Kaunis kiitos siitä!Onkohan vielä liian aikaista ryhtyä hokemaan sanontaa vanha lumi on uuden surma?

EDIT: Siis apua, toisin päinhän sen pitää mennä eli uusi lumi on vanhan surma!

10 kommenttia:

 1. Kyllä se varmasti on niin, että juuri tämän päiväinen "uusi lumi on vanhan surma": Tervetuloa kevät ;)

  VastaaPoista
 2. Pakko oli laittaa pieni korjaus perään :) Minullahan oli mennyt sananlasku ihan vinksin vonksin! Kevättä odotellessa...

  VastaaPoista
 3. Ihana, ihmisystävällinen naapuri! Täällä on tullut koko päivän lunta ja k a i k k i on valkoista. Toivottavasti tuo uusi märkä surmaa vanhan.

  VastaaPoista
 4. Voihan sananlaskettelija ;)
  Täällä satoi suurta jalkarättiä, onneksi saa olla sisällä töissä!
  Otahan nyt iisisti :)

  VastaaPoista
 5. Ja täällä satoi ensin räntää ja sitte vettä. Kengät litimärkinä lompsin kotiin ja ulkona ei ihan joka paikassa näytä talviselta.
  Kiva naapuri sinulla!

  VastaaPoista
 6. Meillä tuli vain valkeaa. Se on niin ihana juttu kun joku on puolestasi tehnyt ne lumityöt!

  VastaaPoista
 7. Cheri: Ainakin Helsingin keskustassa ja jopa täällä Vantaan "maaseudullakin" ovat nämä kaksi päivää sateineen saaneet osin ihmeitä aikaan! Toisista paikon jää on lähdes kadonnut ja se on hyvä se.

  Pirkko: Iisisti ollaan! Sananlaskettelijalla menivät vähän sanat solmuun :)

  Lady of the Mess: Kyllä ne talvimaisemat siitä äkkiä muuttuivat täälläkin, nyt on tilanne jo aivan toinen. Kiva naapuri, ehdottaitakin on muutama!

  Myrsky: Kyseessä oli aika pieni pätkä, mutta aivan ihanaa oli :)

  VastaaPoista
 8. Odottelen jo, että lumi alkaisi sulamaan. :)

  Minäkin perustin itselleni oman blogin sirpantouhuja.blogspot.fi ja Kollon blogi jatkaa Vuodatuksessa eli nyt on 2 blogia. :)

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti tänään olit jo hiukan terveempi kuin eilen. Ulkona oli hämärää ja pimeää, ei auringosta pilkahdustakaan, en ainakaan huomannut. Mutta silti märkä keli edistää kevättä.

  VastaaPoista
 10. Sirpa ja Kollo: Liityin lukijaksi :)

  Paula: Kyllä kevättä alkaa jo olla ilmassa, jos ei vielä muuten niin ainakin valon muodossa! Olo kohenee päivä päivältä, joten hyvältä tuntuu jo!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.