sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Valmisteluja

Drinkkejä

Minä kuulun neljän naisen ystäväpiiriin, joka käy epäsäännöllisen säännöllisesti  myöhäisellä lauantain lounaalla. Toimintamme on sittemmin laajentunutkin, ja ollaan myös vietetty muun muassa rapujuhlia ja tupaantuliaisia. Tulevakaan kokoontuminen ei ole perinteinen lauantailounas, sillä nyt minä järjestän drinkki-illan.

Drinkkeihin käytettävissä olevat alkoholit on kerrottu etukäteen, ja niistä on kunkin tarkoituksena tehdä juomasekoitus. Tänään minä teen valmisteluja, pesen laseja, kerään tarvittavia tavaroita pois kaapeista pölyyntymästä. Sitruunat ja limet on ostettu. Jääpalat ovat tulossa.

 
Yksi vieraista on varannut käyttöönsä Limoncellon,
 toinen lähtee klassiselle linjalle gin tonicin kanssa.
 
Ruokapuoli vielä mietityttää. Tarjolla ainakin juustoja ja muuta pientä, helposti tehtävää, drinkkien kanssa sopivaa. Täytyypä vähän tutkia asiaa tarkemmin.
 
 

6 kommenttia:

 1. Kuulostaa hauskalta. Kerrohan sitten loppuraporttikin illasta, jookos. Mulla on myös kolmen akan porukka, jolla teemme milloin mitäkin mutta harvoin olemme ihmisten ilmoilla, paitsi kässymessuilla :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa hauskalle; drinkkejä, naposteltavaa ja hyvää seuraa :)

  VastaaPoista
 3. Niin, kun ajattelee juovansa drinkin, vaikuttaa se jotenkin rentouttavalta. Katselin keittokirjahyllyäni ja löysin sieltä vuonna 2000 hankkimani drinkkikirjan ja jo nyt ajattelin sitä käyttää! Toistaiseksi drinkkien ajatteleminen on siis ollut mukavampaa kuin niiden tekeminen ja nauttiminen!

  VastaaPoista
 4. Heiii,kuulostaapa kivalta "harrastukselta" :)

  VastaaPoista
 5. Kivaa tämä ystävien tapaaminen onkin :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.