torstai 3. tammikuuta 2013

Rytminvaihto

Ylös, ulos ja lenkille

Nyt on harjoiteltu rytminvaihtoa muutaman työpäivän verran. Aamut ovat edelleen vaikeita ja illalla ei meinaa tulla uni silmään vaikka väsyttää niin vietävästi. Tämä tilapäinen unihäiriö saattaa toki johtua myös hyvästä iltalukemisesta (edelleen se Jää). Illalla pitäisi ehkä lukea tylsempiä kirjoja, ja kantaa erityisen hyvltä tuntuvat bussilukemisena mukana.

Tätä aamua piristi kuitenkin puolen tunnin kävely Elielinaukiolta töihin. Yleensä matka taittuu metrolla, mutta nyt päätin toisin. Työmatkakävelystä  tai muusta liikuntasuorituksesta saa kannustavia tekstiviestejä ystävältä, näin on sovittu. Edes jos kerran viikkoon kävelisi. Nyt kun ne tietkin ovat suht hyvässä kunnossa. Kävely herätti ja teki hyvää. Katsotaan josko vielä jotain muutakin löytyisi.


Viikonloppuna täytyy sitten kerätä ne loputkin joulukoristeet talteen. Näköjään niitä vielä muutamia esille jäi sunnuntain siivouksista huolimatta.

4 kommenttia:

 1. Onnittelut kävelysuorituksesta! Mahdollisuudet on käytettävä ja liikuttava silloin kun keli sallii. Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Reipas! Mä nukun nykyään niin huonosti että ihme kun saan yhtään millään itteni töihin :-( Pillerinvaihtoo tulossa heti kun keretään...

  VastaaPoista
 3. Cheri: Kiitos! Siitä kävelystä tuli niin hyvä mieli, että otin tänään uusiksi. Toivottavasti maanantaina jatkuu!

  Zepa: Kerrankin olen reipas! Ei ole ihan jokapäiväistä se. Toivottavasti sulle tulee hyvin uni!

  VastaaPoista
 4. Hieno kävelysuoritus! Hmm. minulla vuorokausirytmi näyttää olevan täysin sekaisin...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.