keskiviikko 9. tammikuuta 2013

Tästä päivästä


Tuntemuksia ja tunnelmia

Aamulla kun avasin silmäni, oli hetken hiljaista. Sitten alkoi sängyn viereisestä kuulua kehräystä. Se sai hymyilemään.

Työmatka bussilla kaupunkiin oli ristiriitainen. Matka sujui muuten mallikkaasti, mutta kuljettaja piti koko matkan tuulilasin pyyhkijöitä päällä. Ensin se nauratti ja sitten ärsytti. Inhottava nitinä ja kitinä. Ei siis satanut, ei vettä, ei lunta ja ikkunat olivat aivan puhtaat. Pisti  ajattelemaan kuinka hereillä kuljettaja on.

Keskustasta kävelin töihin. Se vei sen puolituntia. Sopii minulle. Parempi aamulla kuin illalla. Matkakin tuntuu lyhyemmältä päivä päivältä. Aamukävelyjä on nyt takana neljä ja iltakävelyitä yksi.

Työpäivän jälkeen menin elämäni ensimmäiselle joogatunnille. Alku on aina alku, kaikki on vierasta, kroppa ei tottele ja mitään ei tiedä. Tuo puolitoista tuntia tuli kuitenkin käytettyä hyvin. Ensi keskiviikkona uudelleen, ehdottomasti.

Teemalla Guido Brunetti (Donna Leonin kirjaan perustuva elokuva, alkoi klo 19) puhuu saksaa. Se ei tunnu hyvältä. Italiaa en osaa, en myöskään saksaa, mutta Guido toimii poliisina Venetsiassa. Guidon pitää puhua italiaa.

Valokuva

Nyt on hyvä mieli. Kehräyskin kuuluu taas ihan vierestä.

10 kommenttia:

 1. Hienosti on liikuntavuosi lähtenyt käyntiin!
  Samaa mieltä Guidosta, katsoin jotain kohtausta missä hän oli perheensä kanssa ja siellä puhuttiin saksaa. Siis mitä ihmettä. Ei sitä voinut katsoa. Samasta syystä en pysty katsomaan James Bondeja Ranskassa, kun ne on siellä dubattu niin kuin kaikki muukin. Kyllähän Hänen Majesteettinsa salaisen palvelun agentti tietenkin osaa ranskaa, mutta mutta. Ei se vaan käy. Joku roti.

  VastaaPoista
 2. Ihana päivitys, paljon hyviä asioita. SÄ MENIT SINNE JOOGAAN, jee!

  VastaaPoista
 3. Bloggerissa on jotain taas väärin, tai ipadi ei enää osaa samoja juttuja kuin ennen. Esim edellinen päiviys jäikesken koska toi vaan lakkasi kirjoittamasta. Samoin jos typotan, ei voi korjata

  VastaaPoista
 4. KATTOKAA NYT. Ei mitään järkee kommentoida ennenku saan läppärin alle!

  VastaaPoista
 5. Liikunta vuosi siis alkanut. Jooga on hyvä liikuntamuoto, pitää varren vetreänä ja selkärangan taipuisana. Kestää jonkin aikaa ennenkuin hahmottaa missä asennossa keho oikein on.

  VastaaPoista
 6. Nyt iski haastenainen. Tunnustus olisi tarjolla Akka nupajaa -blogissa.

  VastaaPoista
 7. Ihan samaa mieltä..Guidon pitää puhua italiaa..olen lukenut noita dekkareita paljon ja rakentanut oman maailmani ja varsinkin Venetsiassa vierailun jälkeen.. ihan outoa ja jäykkää oli saksalainen versio..pettynyt oon...

  VastaaPoista
 8. Saila: Kyllä on lähtenyt, täytyy myöntää! Tuntuu myös hyvältä, toistaiseksi eniten se, että olen ryhtynyt!

  Zepa: Joo-o. Mä menin. Olihan mun nyt ehkä pakko kun on niin lähelläkin! Jotain on kyllä nyt taas Bloggerissa tekeillä...Selkeästi!

  Cheri: Uskon, että todellakin kestää ennen kuin ymmärtää. Ensimmäisen tunnin jälkeen mietin kuinka voi ihminen mennä sekaisin siitä hengittääkö ulos vai sisään!

  Millan: Vai että haastenainen! Käyn kurkkaamassa, kiitos vaan :)

  Ansa: Jälkikäteen mietin tuota Guido juttua. D.Leonhan ei ole antanut kääntää kirjojaan italiaksi, kun haluaa viettää siellä suht normaalia arkea. Se lienee syy siihenkin, että sarja on joksikin muuksi kieleksi kuin italiaksi. Mutta eihän se nyt silti hyvältä tunnu!

  VastaaPoista
 9. Mahtavaa Merja! Jooga on aluksi tosi vaikeeta, mutta ei sillä väliä, tekee sen mitä itse kokee omalle kropalle sopivaksi! Tsemppiä jatkotunneille!

  Hanna

  VastaaPoista
 10. Kiitos Hanna! Hyvältä tuntui ja se on hyvä se :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.