lauantai 15. maaliskuuta 2014

Siitä se sitten lähti

vessaremppa

Olen haaveillut vessarempasta jo pitkään. Eilen luin kaikessa rauhassa uudessa keinutuolissa päivän lehteä, yhtä äkkiä nousin ylös, menin ja repäisin vessan tapetista palan pois. 


Siitä se sitten lähti. Eilen sain revittyä lähes kaikki tapetit pois ja ilokseni tapettien alta löytyi pohjamaali. Helpotti irrottamista kummasti. Kaikissa huoneissa täällä ei pohjamaalia ole ollut, mutta onneksi tuolla oli. Tänään kävin läheisessä rautakaupassa, sain jälleen hyvää palvelua, hain vähän evästä ja jatkoin remppaa. Takaseinästä tulee rosoinen ja se maalataan Taika-helmiäismaalilla. Muista seinistä tulee vaaleamman harmaat. Peiliä, peilikaappia ja allaskaappia en nyt vaihda. Joskus sitten jos tuntuu siltä. Ensimmäinen kerros tehosteseinän maalia on pinnassa, nyt hommat jatkuvat. 

Jaa-has. Tulipa yksi kuva väärin päin, mutta nyt ei ehdi korjata. Täytyy mennä taas. Heippa! 

Hauskaa ja puuhakasta viikonloppua kaikille! 

PS: Täällä on niin kamala sotku, että Helmikin koputteli jo imurikaappia! 

9 kommenttia:

 1. Kävipäs äkkiä. Olet kyllä reipas.

  VastaaPoista
 2. Vau! Eikö olekin mukavaa saada uutta ilmettä kotiin ja ihan omin käsin! Anna Helmin koputella, kyllä sitä ehtii sitten joskus myöhemmin siivoamaan rempan jäljet :).

  VastaaPoista
 3. No siinä oli nopeat liikkeet! Oli ehkäpä tarpeeksi päässäsi hautunut. Hyvältä näyttää, kiva eläväinen pinta.

  VastaaPoista
 4. Mahtava väri! Niin paljon parempi kuin entinen hailea ällöpinkki. Muistitko edes ottaa ennen-kuvaa? Ei se mitään, mullakin se aina jää... tulee ajatelleeksi jossain urakan puolivälissä.

  VastaaPoista
 5. Mahtava väri! Niin paljon parempi kuin entinen hailea ällöpinkki. Muistitko edes ottaa ennen-kuvaa? Ei se mitään, mullakin se aina jää... tulee ajatelleeksi jossain urakan puolivälissä.

  VastaaPoista
 6. JESTAS SÄ OOT TEHOKAS! Saisipa edes osan tuosta viitsivyydestä tännekin! Mä en jaksa edes jumpata, kunhan lööbaan vaan.

  VastaaPoista
 7. Olipas vauhdikasta. Siinä ei kauan mietitty : D
  Kun itse tekee, saa mieleisensä lopputuloksen.

  VastaaPoista
 8. Silloin on toimittava kun inspiraatio iskee. Minulla käy monesti juuri noin; ikään kuin suunnittelematta vain nousen ylös ja aloitan homman. Totuus on, että asia on hautunut valmiiksi juuri sillä hetkellä. Lopputulos näyttää hienolta.

  VastaaPoista
 9. Paula: No aika äkkiä se sitten kävi! Yleensä se aloittaminen on se mikä kestää.

  Päivi: On! Tuo vessa on ollut "työnalla" jo vuosikaudet!

  Pirkko: Se oli hautunut nyt näemmä valmiiksi asti.

  Saila: Onneksi ennen-kuviakin löytyy, mm siitä vuodentakaisesta postauksesta.

  Zepa: Tässä kohdin voin sanoa, että olin tehokas. Nyt tuntuu jo orastavaa lihassärkyä, eivätkä silmätkään millään meinaa pysyä auki.

  Mayo: No, aloittamista sentään on mietitty vuosi jos toinenkin.

  Cheri: Niin on! Ei koskaan voi tietää koska se tulee, ja silloin kun tulee on toimittava.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.