maanantai 23. kesäkuuta 2014

On sitten

ilmoja pidellyt

Vettä, tuulta, lämpöasteita kymmenkunta, rakeita, kylmää ja juhannus. Sitä se on ollut. Olen ottanut järeämmät aseet käyttööni. Lounaaksi tulista kanakeittoa, iltateeksi jouluteetä tuhdeilla jouluisilla mausteilla. Yöpukuna pitkät legginssit, t-paita ja villasukat. Parvekkeen ovi visusti kiinni. Iästäköhän se johtuu, että matalapaine väsyttää? 


Iltaisin olen seurannut jalkapallon MM-kisoja Brasiliasta. Jalkapallo on mielestäni viihdyttävää ja sen äänet tuovat kummallisen turvallisuuden tunteen. Johtunee siitä, että lapsena lauantaisaunan jälkeen katsoimme aina Englannin liigaa yhdessä isän kanssa. Puoliajalla tuli piirrettyjä. Nyt minua on jäännyt mietityttämään miksi joukkue-esittelyissä ennen pelin alkua pelaajat yksi toisensa jälkeen laittavat kädet puuskaan. Miksi näin? (Kaikenlaista sitä minäkin pohdin.)  

12 kommenttia:

 1. Ilmojen pitelemisesi kuulostaa varsin kodikkaalta ja leppoisalta. Onneksi Sulolla on turkki, ei tarvitse pukea legginsejä eikä villasukkia kun Mesi-emo on varustanut lämpimällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Turkki vaikuttaa oikein sopivalta näihin keleihin! Ja kun kovasti pistää tassulla koreasti ei tule ainakaan kylmä.

   Poista
 2. Mua on hämmentänyt samainen käsien puuskaan laittaminen! Oikeastaan se on vähän häiritsevääkin.

  Ilmoja on pidellyt. Toisaalta hopeareunus se on silläkin pilvellä: huonolla säällä voi ihan hyvällä omallatunnolla katsoa sitä jalkapalloa sisätiloissa. Hyvällä säällä olisi suuremmat paineet olla ulkona.

  VastaaPoista
 3. Kyllähän tähän kylmyyteen ja märkyyteen on ollut pakko sopeutua. Villasukat ilman muuta, mutta kun on joutunut käyttämään sukkia muutenkin, kesällä!
  Jalkapallon katselun lisäksi on voinut keskittyä lukemiseen peiton alla ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Villasukat ovat oiva varuste kelillä kuin kelillä!

   Poista
 4. Mulla on sama yömuoti. Lisäksi... jaa, siitä taidankin kirjoittaa muistaessani oman postauksen.

  VastaaPoista
 5. Ikä vissiin painaa täälläkin kun on viimeisen viikon ollut ihan nukuksissa koko ajan. Eilen nukuin kahdet päikkärit ja silti yöksikin riitti unta. :O Villasukat kuuluu kesäänkin. :)

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen ihastunut jalkapalloon! Illat ja yöt(!) kuluupalloa seuratessa. Ja meilläkin isä katsoi lauantaisin Englannin liigaan. Silloin kaiikkien pitiolla hipihiljaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä en myöhäisempiä ole jaksanut katsoa! Valitettavasti. On ollut jännät kisat!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.