keskiviikko 18. kesäkuuta 2014

Perennapenkki

pieni perennapenkki

Tämä pienen pieni perennapenkki sitten jaksaa minua ihastuttaa ja ilostuttaa.Hieman laajemmalla kuvakulmalla nähtynä näkee kyllä mitä pitäisi tehdä. Mutta kuinka sitä oikein tarkenisi? Asteita on alle kymmenen, eilen tuli rakeita ja sataa vihmoi. Untuvapeiton pistin pesuun ja sen kuivuminen kestää. Jos nyt kuitenkin sitten vaikka juhannukseksi sen saisi takaisin.

Lukuvuorossa: Jääskeläinen Pasi Ilmari Harjukaupungin salakäytävät, Atena, 2010, ostos divarista. 

12 kommenttia:

 1. Kaunis on perennapenkki! Kitkemistä riittäisi täälläkin, mutta eilenkin ylin lämpötila jäi +6 asteeseen, joten kitkentähommat eivät oikein houkutelleet! :)

  VastaaPoista
 2. Kukat jaksavat ilahduttaa säistä huolimatta. Talvipeitto piti ottaa uudelleen käyttöön ja toppatakit. Ei tule ainakaan hiki kitkemishommissa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei todellakaan tule! Talvipeitto ja toppatakki eivät ole ollenkaan liioittelua! Niillä pärjää.

   Poista
 3. Lämmitellään sisällä ja odotellaan aikaa parempaa. Kyllä kesän lämpö vielä tulee takaisin!

  VastaaPoista
 4. Juu, täytyy ottaa kunnon maankaivuu- ja kivenpyöritysoperaatiot käyttöön, muuten ei ulkona tarkene olla. Noita pikkuisia reunakiviä pyörittämällä ei silti ehkä vielä lihakset lämpene ;-)
  Ihana kukkapenkki, vau miten kaunis sinikukkainen kurjenpolvi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh heh. Ei todellakaan tulisi hiki noiden kivien kanssa!

   Poista
 5. Mikä tuo ihana sininen kukka on?

  VastaaPoista
 6. Minäkin kiinnitin huomioni tuohon sinikukkaiseen. Hieno kurjenpolvi. Muutenkin ihailen tuota penkkiä, kun siinä on niin paljon vaihtelevuutta ja erilaisia ja -värisiä lehtiä ja paljon sävyjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Penkin kummitäti ohjasi minut taimikauppiaan luo ja kuiskasi vielä taimikauppiaalle "se on itään päin". Minä vaan istutin sitten niin kuin käskettiin :)

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.