maanantai 2. toukokuuta 2016

Pieni lomanen

ihana kevät

Minulla oli loma, ihan pieni lomanen vain. Se täyttyi nopeasti valmisteluista, kohtaamisista, yllätyksistä, lounaasta Ekbergillä, keväästä, ystävistä ja kissoista. Ihan paras pieni lomanen. 

Eikka sai lakkinsa klo 17.45 kuten perinteisiin kuului, vappumunkkeja meni useampi kappale ja kuplivaa riittävästi. Kimallelenkkarit kuljettivat pitkin Helsingin katuja ja nenä paloi auringossa.
Terassikausi korkattiin limonaadilla ja laivan kansituoli vapautui kuin käskystä. Ei olisi voinut paremmin asiat olla. Puutarhassakin rapsutin, mutta ne ikkunat, ne jäivät pesemättä. Noinkohan niitä enää tarviikaan pestä? 

8 kommenttia:

 1. Vau mitkä vappukengät! Eikka :-D Ihana vappulomanen sulla ollut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vappukengät toimii hyvin muulloinkin :) Oli hieno loma!

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin oli. Tänään oli mukava olla töissäkin ja ilmeisesti loma oli tehnyt tehtävänsä kun työkaveritkin huomasivat hyvätuulisuuteni jopa puhelimitse.

   Poista
 3. Pitää muistaa, että sisällä palaa helpommin jos ikkunat on turhan puhtaat, niin että... ei kannata riehua sen asian kaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Erittäin mielenkiintoinen mielipide :D Ja sitä paitsi linnut saattavat lentää helpommin ikkunoita päin jo ovat liian kirkkaat.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.