maanantai 28. marraskuuta 2016

Aamuyön tunnit

Kello neljä

Palasin lomalta töihin. Heräsin neljältä. Uni ei tullut enää silmään. Sellaista se välillä on, kun on luonteeltaan sellainen "ettei nyt vaan myöhästytä" ja "parempi olla ajoissa" tyyppi.

Nyt saakin sitten jo puhdistaa meikit kasvoilta ja väsymyksestä kirvelevistä silmistä ja painua nukkumaan. Ehkä ensi yönä saan nukuttua ihan vaikka kello kuuteen.Hyvää yötä. 

8 kommenttia:

 1. Voi vitsit. Kun heräsit, en ollut vielä nukahtanutkaan :-D Hyvää yötä ja parempia yöunia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän erilaiset rytmit :D Vaikka tuo ei kyllä missään määrin ole normaali herätysaika minullekaan. Ei myöskään nukkumaanmenoaika.

   Poista
 2. Niin tuttua. Olin työelämäni vuorotöissä ja kun iltavuoron jälkeen meni nukkumaan, niin kun seuraavana päivänä oli sitten aikainen aamuvuoro, niin yöunet jäivät muutamaan tuntiin. Nykyäänkin, kun olen eläkkeellä, herään aika usein neljän maissa, eikä uni enää sitten tule. Se on näitä tämän iän harmeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vuorotöissä on varmasti raskasta erityisesti juuri tuo rytmien vaihdos. En tiedä pystyisinkö. Hatunnosto kaikille vuorotöitä tehneille!

   Poista
 3. Tiedän tuollaise elämän...etteivaanmyöjästy...parempiollaajoissa..:))

  VastaaPoista
 4. Mä valvon jo toista yötä tällä viikolla vaikka ollaan vasta keskiviikossa menossa. Tästä ei todellakaan tulis mitään, jos pitäisi vielä lähteä töihin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun tilanteesi on kyllä poikkeuksellinen muutenkin. Iso halaus.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.