tiistai 8. marraskuuta 2016

Kauniita kuvia

Instagramissa ja muualla

Kauniita kuvia on mukava katsella. Ihailla ihmisten oivalluksia ja ideoita. Pinterestissä käyn harvemmin, mutta Instagramissa päivittäin (minut ja kissani löytää sieltä nimellä Naukula). Kissojen, kaupunkimaisemien ja muiden lisäksi ihastelen aina kauniita kattauksia ja ylhäältä päin otettuja kuvia. Toisaalta tuntuu, että niitä suoraan ylhäältä otettuja kuvia tulee juuri nyt ja on jo vähän aikaa tullut vastaan joka puolelta. Väkisinkin jään miettimään mitä seuraavaksi. Mikä on uusi trendi? Tummaksi ja vanhaksi sävytetyt kuvat?


Oma versioni ylähäältä otetusta kuvasta ei ole lavastettu, se on aito, sellainen millaista täällä kotona on. Vinossa oleva likainen pöytäliina (nyt jo pesty), kissojen juoma-astia (maljakko), keramiikkakurssilla tekemäni laatat ja matala astia, jonne näköjään on jostain eksynyt yksi kissan raksu, kuppi kahvia ja työkone hiirineen ja epämääräisenä kiemurteleva hiiren johto. Kauniimmakin sommitelman olisin ehkä osannut tehdä. Mutta tämä on ainakin aito.

8 kommenttia:

 1. Aitous on niiiin aliarvostettua. Tuo on juuri paras sommitelma :-) Liian siisteissä kuvissa ei ole mitään katsottavaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin, erityisesti pidän tuossa kuvassani tuosta yksinäisestä kissan raksusta. Miten ihmeessä se on tuonne päätynyt? Raksukipolta on matkaa tuonne ruokapöydälle sentään monta metriä.

   Poista
 2. Aitous on kivaa! Kuulemma vaaleista kuvista siirrytään nyt tummiin, sehän sopii mulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti niin, vähän on ollut tummia jo nähtävilläkin.

   Poista
 3. Aidot kuvat ovat juuri parhaita. Harvoin itsekään lavastan kuvia, kun (arki)päivien kuvaus on niin antoisaa.

  VastaaPoista
 4. Ulkokuvissa nelikopterit sai aikaan yläpuolelta otettujen kuvien tulvaa. Vaikka sekin lie jo hiljentynyt.

  En usko, että oon kovin visuaalinen ihminen. Juoksen kuvataidenäyttelytkin läpi noin vaan. Tai ehkä mä vaan pystyn imaisemaan vaikutelmat noin vaan supervoimillani?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi olla. Olenkin ollut vakuuttunut siitä, että supervoimia sulla on.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.