keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Sujuvat vaihdot

ja kesärenkaat

Nykyinen työpaikkani on ensimmäinen missä olen käynyt omalla autolla enkä julkisilla. Tänään yritin jälleen käyttää julkisia tuohon reilun kahdeksan kilometrin matkaan. Aamusella matkaan meni 1 h 20, josta ajasta noin 15 minuuttia oli turhaa kun lähdin pysäkille liian aikaisin. Iltapäivällä matkaan kului sama aika. Tällä kerralla matkasin kahdella bussilla. Kävely + juna + juna + kävely -vaihtoehdollakin olisin päässyt.


Kun autolla saman matkan taittaa reilussa 20 minuutissa, ei tarvitse miettiä kumman valitsen. Sen verran korkealle arvostan vapaa-aikani, että yksityisautoilu on näillä osoitteilla kannattavampi vaihtoehto.


Bussit olivat tupaten täynnä. Koululaisia ja ehkä muita kesärengaslaisia. Huomenna on renkaidenvaihto ja toivon pääseväni tuon kolmen kilometrin matkan turvallisesti perille. Onneksi ei tarvitse ajaa aamu- eikä iltaruuhkassa.

6 kommenttia:

 1. Joskus se menee tuollaiseksi... Mie meen vain julkisilla työhommeleihin. Onneksi pahassakin ruuhkassa tunti suuntaan max. Yleensä vähemmän. Yksi bussinvaihto kunnes metro tulee, ei tule, tulee, ei tule, tarpeeton yliviivataan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metro kyllä helpottaisi sinua kummasti! Joku vuosi sen on pakko tulla.

   Poista
 2. No ymmärrän täysin että menet omalla autolla noin hankalan (kauan kestävän) matkan. Älä edes harkitse huonon omantunnon saamista tuosta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se huono omatunto kuitenkin vähän siellä kolkuttelee.

   Poista
 3. En muista koska olisin julkisella viimeeksi mennyt. Työpaikkakin oli sellaisessa paikassa, ettei bussilla päässyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen ollut aika onnekas, että aikaisempiin työpaikkoihin on ollut suhteellisen helppo mennä julkisillä.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.