keskiviikko 16. marraskuuta 2016

Lomalla

Kesälomalla

Ihmisen pitäisi erään lausahduksen mukaan hankkia itsellensä sellainen elämä, josta ei tarvitse lomaa. Minä en ole siihen vielä päässyt. Olen tällä hetkellä kesälomalla. Säästelin osaa lomastani ollakseni kotona kun sijoituskissani Namu saa pennut. Pennut syntyivät sunnuntaina, enkä tiedä onko lomani mammaloma vai hoitovapaa. 


 Toisaalta Namu hoitaa kyllä pennut ja minä hoidan lähinnä itseäni. Meditoin siivoamalla. Käytettyjä lamppuja ja pattereita sekä pieniä rikkoutuneita sähkölaitteita on viety Sortti-asemalle, pieni kuorma vanhoja tekstiilejä päätyi kierrätykseen. Äidille on kertymässä kassillinen vaatteita ja kirjoja pinosin tänään nurkkaan vinon pinon odottamaan kierrätykseen pääsyä.Sängyssä lojun luvattoman pitkään lukien. Tänään nautin siellä aamiaiseni. Mikäs siinä oli ollessa, tuhisevan ja vikisevän pentukopan vierellä. 

14 kommenttia:

 1. Oiken hyvä loma, pentukoppa kruunaa kaiken ♥

  VastaaPoista
 2. Nauti lomasta,kissoista ja pennuista! Pentuaika kuluu kuin siivillä, muistan kuinka silloin aikanaan kun meillä oli pentuja töistä kotimatkalla ajattelin, että vielä on viikkoja.....niin ja sitten ei enää ollutkaan, aika rientää...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Johonkin se aika aina menee. Nopeammin ja nopeammin aina vaan.

   Poista
 3. Tuhiseva ja vikisevä pentukoppa ♥
  Eihän siitä voi olla kovin monen metrin päässä! Pisteet tehokkuudesta, minä varmaan vain tuijottaisin koppaa silmät sydämenmuotoisina enkä muuta tekisikään.
  Takanani olevasta Helmi-tädin antamasta korista muuten kuuluu myös tuhinaa (mutta Ransu ei sentään vikise) ♥

  VastaaPoista
 4. Hoitovapaa ❤️
  Tuhiseva ja vikisevä pentukoppa ❤️
  Meditatiivinen lomanvietto ❤️

  VastaaPoista
 5. Toi lausahdus elämästä ja lomasta on just noin. Työtä pitäisi olla sen verran ettei loput vuorokaudesta menis toipumiseen pärjätäkseen seuraavan päivän. Mun mielestä työ ei ole elämän tarkoitus, mutta useimmille välttämätön muun elämän mahdollistaja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on, muun elämän mahdollistaja. Juuri niin.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.