Ruokaohje
Eilen vietin aikaa ystävillä ja vein mukanani mustikkapiirakan jälkiruuaksi. Oli ensimmäinen laatuaan ja varsin maukas. Nam, nam. Ohje on Myllyn Parhaan ja ollut mm Anna-lehden päälle niitattuna nyt kesällä. Pohja on valmistaikina (pyöreä piirakkataikina, makea) ja täyte menee näin:
200 g Philadelphia-tuorejuustoa
1 dl kevytkermavalmistetta
1/2 dl sokeria
1 muna
Sekoitetaan yhteen (ja minä lisäsin vielä 1 tl vanilijasokeria).
Sitten 5 dl marjoja olisi pitänyt lisätä vasta kun piirakka on ollut uunissa 20 - 30 min 200 asteessa, mutta minä heittelin mustikat mukaan jo uuniin. Lisukkeeksi oli vielä mansikoita.
Onnistunut! Tulinpa iloiseksi!
Muutenkin mustikka maistuu nyt erityisen hyvälle. Kaikessa muodossa.
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Syksy lähestyy
kovaa vauhtia Pihlajanmarjat punastuvat ja lämpimälläkin säällä on kaiken lämmön takana tuntuvaa kylmyyttä. Vaikka syksy on yksi lempivuode...

-
Metalligrafiikkaa Taannoisen teatterikäynnin etkoilla ystäväni kertoi aloittamastaan metalligrafiikan kurssista ja kuinka ollakaan, löysin i...
-
Hyvästit Viime yönä sain puhelun sairaalasta kello 01:13. Isäni oli nukkunut pois. - Eeva Kilpi - Ajoin aamuvarhain Porvooseen. Käv...
-
arkeen Silloin kun tapahtuu, niin sitten tapahtuu. Samana päivänä kun sain Namu-kissan kotiin , sain tietää, että saan lyhyen määräaikaise...
Onpa kaunis piirakka ja hyvän kuuloinen! Mustikkapiirakat ovat ihan parasta, heti kantarellipiirakoiden jälkeen.
VastaaPoistaKanttarellipiirakka! Sellainen täytyy muistaa tehdä. Nam.
VastaaPoistaKantarellipiirakkapostausta odotellessa voisit kirjoittaa rakkaasta romusta, sinulle on haaste Saaripalstalla!
VastaaPoistaHyvältä kuulostaa tuo ohje. Ja mukavalta vaikuttaa blogikin. Sait uuden lukijan:)
VastaaPoistaSaila: Kiitos haasteesta! Pistetään mietintään :) k
VastaaPoistaMyrsky: Oli hyvää! Kiitos vaan, toivottavasti miellyttää jatkossakin :)