lauantai 1. joulukuuta 2012

Asioilla

ja Hvitträskin joulumyyjäisissä

Kävin tänään kissanhiekkaostoksilla sekä apteekissa neuloja hakemassa. Apteekissa sattuikin varsin hauska tilanne, kun apteekin täti kertoi minulle luottamukselliseen tapaan, että neuloja saa myös terveyskeskuksista. Minäkin kerroin luottamuksella, että neulat tulevat kissalle. Terveydenhuolto ei Suomessa ole vielä sellaisissa kantimissa, että kissoille jaettaisiin neuloja ilmaiseksi. Pieni veronmaksaja minussa toivoo, ettei siihen koskaan mentäisikään.

Näiltä retkiltäni ajelin Hvitträskin kauniisiin maisemiin. Reitti oli varsin suora ja hyvin viitoitettu, mutta päätin silti käyttää autoni GPS:ää. Käytän sitä säännöllisen epäsäännöllisesti myös tutuissa tai helpoissakin reiteissä, jotta ymmärtäisin sitä paremmin kun olen jossain aivan vieraassa ympäristössä. Hiukka huvittavaa oli kun Hvitträskin lähistön pikkutiellä GPS:ni kehotti minua pysymään vasemmalla kaistalla!

Hvitträskissä oli ihanat pienet joulumyyjäiset ja varsin hyvä grillimakkara. Tuli jouluinen olo.6 kommenttia:

 1. Hui mitä ohjeita gps antaa :-D
  Siellä oli joulumuorikin, minulle selvisi ihan päivän päätteeksi! Siis joku muukin kuin sinä.

  VastaaPoista
 2. Minulle navigaattori sanoi kerran yllättäen isolla kahden kaupungin välisellä tiellä: Olet umpikujassa! Ehkä se tarkoitti jotain muuta kuin konkreettista umpikujaa. Mukavaa pikkujoulua!

  VastaaPoista
 3. Voi - Hvitträsk! Olen nähnyt vain kuvia mutta ihana paikka. Oon oottanut saumaa päästä käymään siellä. Joskus meiltä duunistakin porukat lähtee pitämään kokouksia sinne tms. Ei ole vielä osunut!

  Yllättävii visioita narkkareista näillä apteekintädeillä joskus (vaikkakin aina huvittaa yhtä paljon :-D) Multakin on kysytty tuleeko neuloja kans, kun olen käynyt ostamassa pieniä ruiskuja. Ei tuu, mun kissa tykittää suoraan huuleen.

  VastaaPoista
 4. Saila: Joulumuori? Minä en nähnyt sellaista :) En edes peilistä! Sieltä kurkkasi täti :)

  Cheri: Mukavaa pikkujoulua myös sinne! Onpahan filosofinen navigaattori :D

  Zepa: :D Ehkei se nyt ihan narkkariks luullut. Tai mistäs sitä tietää?

  VastaaPoista
 5. Voi, kuulostaa ihan mahtavilta markkinoilta!

  VastaaPoista
 6. Elina: Olivat ihanan söpöt ja pienet! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.