torstai 13. joulukuuta 2012

Toisenlaista kyytiä

kotiin

Tässä taannoin kehuin erinomaista bussikuskia. Tänään minut toi kotiin hieman erilainen kyyti.

Astuessani bussiin Elielinaukiolla, ensimmäiseksi korviini tuli kuskin manausta siitä kuinka huonosti Helsingin kaupunki on hoitanut katutyöt ja lumenpuhdistuksen. Vaikka olenkin asiassa periaatteessa samaa mieltä, ei se nyt ole kovin mieltä ylentävää kuulla aiheesta suunnatonta sadatusta bussikuskilta, vaikka aikataulusta myöhässä olikin.

Kaahaus läpi Helsingin oli pelottavaa, Hämeenlinnantiellä vilkuteltiin edessä ajavalle autolle valoja, ja sen  puskurissa melkein roikuttiin kiinni. Edessä ajava kun ajoi nopeusrajoitusten mukaan. Matka oli pelottava. Onneksi mitään ei tapahtunut. Huh, huh.

4 kommenttia:

 1. Huh huh mikä kuski! Selvästi loman tarpeessa.

  VastaaPoista
 2. Tuollainen kyyti taitaa olla tavallisempaa kuin aiempi ihastuttava kokemuksesi. Pitkän matkan busseissa on usein tunnelmaa ja matka rattoisasti katkeaa.

  VastaaPoista
 3. Saila: oli, ja pitkän!

  Cheri: Valitettavasti näin taitaa olla, paitsi tosiaan niissä pitkän matkan busseissa. Siellä on eri meno!

  VastaaPoista
 4. Näissä kuskeissa löytyy joka lähtöön... Mentiin mun kamun kaa teatteriin taksin kyydissä, niin se kuski himoili tappavansa jalankulkijoita jotka menee suojatietä pitkin. Ristus mikä psyko. Vasta myöhemmin tajuttiin, että ois pitänyt soittaa taksitarkastajalle tuosta. EIKÄ ollut eka kerta kun mieleen tulee vasta jälkeenpäin että pitäis ilmoitella...

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.