lauantai 22. joulukuuta 2012

Siivousinto

Nyt

Minkäs sille nyt sitten voi, jos juuri nyt tekee mieli ryhtyä siivoamaan kaappeja ja laatikoita? Sininen pussukka on ollut valmiina eteisessä jo hyvän aikaa ja odottaa täytettä vietäväksi vaikka Hesyn kirpputorille. Hesylle lahjoitan rahaa kuukausittain ja sinne päätyvät vähän virttyneet peitot, pyyhkeet ja lakanat. Tästäkin tulee hyvä mieli.

 
Joulukuusi on koristeltu ja se nököttää tänä vuonna rappusissa!

10 kommenttia:

 1. Siivota voi millon siltä tuntuu. Sulla on kauniin säkenöivää. Seinällä olevat kissataulut varskinkin.

  VastaaPoista
 2. Hei, tuohan on loistopaikka kuuselle! Ja loistokokoinen kuusi, kun mahtuu portaalle. Tuo valosarja kaiteessa on edelleen superhyvä keksintö!
  Kiva, että tulee siivottua kaappeja. Selkeämmistä hyllyistä tulee oikeasti hyvä mieli, kun vielä vie vanhat kamat jonkun tarpeeseen. Hyvä sinä! Entä Helmi? Saunoo?

  VastaaPoista
 3. Nettimartta: Linssilude se siellä seinälläkin luuraa! :) Tarkkaavaisesti huomioitu!

  VastaaPoista
 4. Saila: Pitipä oikein käydä tarkistamassa Helmin sijainti... Ja siellähän se! Ylälauteilla :)

  Tuo kuusi on kyllä ollut hyvä hankinta. On toiminut joulupuuna jo monta vuotta. Muut ajat majailee parvekkeella.

  VastaaPoista
 5. Jos siivouskärpänen iskee on se käytettävä hyväksi (meillä ei tietenkään enää uskalleta). Nero ansaitsee omaa rahaa kirjoittamalla ja osa siitä menee paikallisen eläinsuojelukeskuksen hyväksi. Täytyypä kysyä haluaisivatko tekstiilejä.

  VastaaPoista
 6. Cheri: Teidän on parempi ollakin siivoamatta! Ainakin Hesyssä vanhat lakanat yms sopivat siivoukseen tai sitten kissojen peitteiksi tai nukkuma-alustoiksi.

  VastaaPoista
 7. Ja Cheri jäi kommentoimatta tuota Neron kirjailijan uraa...Aika hienoa, että kissa tienaa kirjoittamalla :D

  VastaaPoista
 8. Siivousinto kannattaa käyttää hyväksi. Kiva paikka kuuselle ja tunnelmalliset valot. Minäkin virittelin tänään kuistille tähti-valot. Virittely on hauskaa :)

  VastaaPoista
 9. Helmi on jo sen verran sivistynyt leidi, että kuusi saa olla tuossa rauhassa. Helmi ilmeisesti astelee ohitse ja vain haistelee arvokkaasti. Sievä ja kodikas kuusi! Meillä ei ole kuusta, saa nähdä hommataanko. Ostin kyllä tänään yhden uuden kuusenkoristeen: lasisen kissakoristeen 50 %:n alennuksella.

  VastaaPoista
 10. Ninni: Virittely on ihan parasta!

  Paula: Tuo on tuommoinen "risukasakuusi" ja hyvin saa olla rauhassa. Koristeetkaan eivät kiinnosta.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.