perjantai 21. joulukuuta 2012

Kamalan huono talkkari

täällä

Tulevana viikonloppuna kannattaisi tehdä tämän huushollin talkkarin hieman lumitöitä. Niiden jälkeen voisi sitten mennä vaikka saunaan!Siis jos Helmi antaa luvan käyttää joululahjaansa! Mutta eiköhän se onnistu.

5 kommenttia:

 1. O-ou mikä lumimäärä. Totta puhuen täällä on ihan samankorkuisen näköiset lumikasat pihatuolien päällä. Voi plööh... mutta näillä näkymin sitä sulaa tiistaina-keskiviikkona, sillä silloin pitäisi olla plussalla ja vesisadetta! Jee! (Älä kerro kenellekään että riemuitsen tästä nyt, saa paljastaa vasta joulun jälkeen)

  VastaaPoista
 2. Aika paljon onki lunta sadellut. Jos jätät lumen siirron väliin niin ääkiä nuo peittyvät kokonaa ja sitten voit unohtaa homman.

  VastaaPoista
 3. Komeet kinokset sulla. Ei meillä ole lunta ihan noin paljon, vaikka joka päivä onkin saanu kolaa lykkiä. Portaita saa lakasta vähintään kaks kertaa päivässä. Mut onpa valosaa ja puhdasta.

  Ankaraa kolaamista ja sitten hyvät löylyt päälle. Aaah... Unhottuupi vaivat.

  VastaaPoista
 4. Saila: Vettä? Apua! Jos tulee vettä täälläkin, niin talkkarin on tosissaan ryhdyttävä hommiin...Vaikka pakkasen puolesta ei kyllä viitsisi!

  Cheri: Tuo olisi kyllä yksi varteenotettava vaihtoehto!

  Myrsky: On ne. Vaikka eihän tuolla nyt kukaan oleskelekaan...

  Nettimartta: Valoisaa ja puhdasta kyllä, kylmääkin riittävästi. Kai sinne pitäisi huhkimaan kohta puolin siirtyä, mutta ennen sitä kunnon kahvi ja Hesari!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.