keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Pikku hiljaa

Pikku hiljaa

Joulukoristeiden määrä kotona lisääntyy. Tänä vuonna Billnäsistä ostettu kissapatsas sai hatuksensa viime vuonna Naisten joulumessuilta hommatun servettirenkaan. Hyvin pukeva asuste, sanoisin.


Viikonloppuna varmasti virittelen viimeiset koristeet paikoilleen ja Helmin joululahjan asennuskin on jo sovittu. Ehtii jouluksi!

5 kommenttia:

 1. Hahhahhaa! Hyvin sopii hattu päähän :-)
  Arvaa mitä, tää antijouluihminen muisti tänään, että ostin viime joulun jälkeen yhden kaupan alesta kaikki loput ihanat ruskeat lasiset tammenterho-kuusenkoristeet. En kyllä vielä ehtinyt niitä etsiä, tai en edes ole varma mistä kodista löytyvät, mutta kaipa ne pitää ripustaa johonkin... olivat jotenkin niin kauniit, muistaakseni.

  VastaaPoista
 2. Minä luulin ilman muuta että tässähän on Helmi tonttulakki päässä. Ei ollut oikea kumpikaan arvaus. Sinä olet kyllä hyvissä ajoin järjestänyt kaiken jouluvalmistelun. Minulla ei ole vielä paljon mitään valmiina, paitsi lahjoja olen hommannut.

  VastaaPoista
 3. Kiva kuulla, että Helmi pääsee joulusaunaan! Kun saisi työprojektin valmiiksi ja siivottua niin voisin alkaa koristella joulua.

  VastaaPoista
 4. Aina on tilaa yhdelle kissa-/koirapatsaalle. :D

  VastaaPoista
 5. Saila: Oi, koristeet vaikuttavat ihanilta!

  Paula: Osa lahjoista kyllä pahasti retuperällä...

  Cheri: Toivottavasti työkiireet hellittävät sinulla!

  Nettimartta: Kyllä :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.