sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Sauna lämpenee

joulusaunaan

Riisipuuro on keitettynä ja sauna lämpenee. Pientä käryä on saunasta tullut, vaikka se onkin jo kertaalleen ollut päällä käryjen poistamiseksi. Onneksi palovarottimet eivät ole kuitenkaan ryhtyneet huutamaan. Täällä on siis lähes joulurauha jo.

 
Pukinkonttiin tarvitaan vielä jotain pientä, joten iltapäivällä ajattelin lähteä ostoksille muiden mattimyöhäisten kanssa. Tai saattavat matit huomennakin kaupoissa pyörähtää. Siihen joukkoon minä en kuitenkaan enää kuulu.

4 kommenttia:

 1. Riisipuuro sauna, siitä se lähtee. Kyllä ne käryt pian katoavat kun saunaa lämmittää usein. Tämä matti aikoo käydä vielä huomenna kaupassa ja viedä samalla kynttilät haudalle. Pitäisiköhän minunkin ripustella Neron kuvia seinille kaikkien pyhimysten sijaan/sekaan. Mukavaa aatonaattoa!

  VastaaPoista
 2. Suosittelen Neron kuvien ripustelemista vähän joka paikkaan - kissoissa asuu ikiaikainen viisaus :)

  VastaaPoista
 3. Moi! Mie ajattelin tänään käydä korkeintaan leibuskaa hakemassa, jos sitäkään. Huomenna on kaupoissa rauhallisempaa, voi käydä kattoo täydennykset sitten. Viime aattona mulle tuli äkkiseltää mielihalu että tahtoo kuulla Isoja Kuoroja. Niinpä sinkaisin Stokkalle ja ostin Mozartin Requiemin. Mun lisäksi oli varmaan 3 asikasta. Tykkäääääään!

  VastaaPoista
 4. Zepa: Nii-in. Tuolta kantilta en olekaan jouluaattoshoppailua katsonut. Ehkä ensi vuonna sitten.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.