tiistai 18. joulukuuta 2012

Väsynyt

Puhti pois

Nyt on totaalisesti puhti pois. Vaikka lumitöissä vierähti vain hetki, ja lähinnä sekin auton esille kaivamisessa, puhti loppui täysin. Toivon iltateen, sohvan ja televisiohetken auttavan asiaan.


Huomenna jos jaksaisin lähteä töistä Senaatintorin Tuomaan markkinoille, niin sitten olisin tyytyväinen. Kerran siellä jo tänä vuonna olen käynyt, mutta silloin viimeisetkin kojut sulkivat jo oviaan. Olisi kiva nähdä mitä siellä on tarjolla, vaikkei mitään hankkisikaan.

7 kommenttia:

 1. No voi ei! Virkistävää iltaa! Kyllä nää lyhyet päivät on todella haastavia, tai siis tää ikuinen pimeys. Toivottavasti teehetki virkistää, brittien mielestä se varmaan hoitaa vaivan kuin vaivan ;-)

  VastaaPoista
 2. Pimeys ja kiire vaatii veronsa. Onneksi jouluna saa levätä kissa kainalossa :)

  VastaaPoista
 3. Anna itsellesi aikaa ja lepää. Ota Helmi kainaloon ja nuku pois väsymys.

  Mulla on viimeinen tentti torstaina ja meinaan juhlistaa sitä vetämällä iltapäivällä tupsluurit Tuulisten Poikien kanssa. Heitän tenttipaineet pois.

  VastaaPoista
 4. Sama vika, pelkkää väsymystä koko akka.

  VastaaPoista
 5. Saila: Kyllä se tee vähän piristi! Downton Abbey toki enemmän :)

  Ninni: Niin saa, ja se on hyvä se. Tosin tänään on jo pirteämpi olo muutenkin.

  Nettimartta: Päikkärit onkin mitä mainioin tapa juhlistaa viimeisiä tenttejä! Toivotaan niihin onnea :)

  Zepa: Toivottavasti sielläkin on jo piristytty!

  VastaaPoista
 6. Minä olen tämän loppusyksyn elänyt sokerin ja makean voimalla, ei kovinkaan terveellistä. Ne antavat minulle puhtia jos ei sitä muuten ole. Sitten on kyllä kieltämättä kiva ajatella, että tällä kertaa joululoma ei lopukaan... Saan jäädä lonaa ja eläkepäiviä viettämään joulusta. Tuomaanmarkkinoille en kyllä tänä vuonna jaksa lähteä, se on selvä.

  VastaaPoista
 7. Eläkkeelle jääminen on varmasti eksoottista ja ihmeellistä. Ehkä jopa vähän pelottavaa. Uskon kyllä, että sinä löydät paljon mielekästä tekemistä ja puuhaa. Kohta ihmettelet kuinka töissä ehdit käydäkään!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.