lauantai 14. joulukuuta 2013

30 x 90 min

= 45 tuntia

Tämän vuoden tammikuussa aloitin hathajoogan, sen lempeimmän muodon joogasta. Takana on nyt lähes 45 ohjattua harjoitustuntia ja muutama satunnainen kokeilu kotona. Ohjattu harjoitus sopii minulle ja tarkoitus on ilmoittautua taas kevään kurssille. 


Se kannattaa, sillä välillä kropassani tuntuu samalta kuin miltä syntymälahjaksi saamani kuvan nalle näyttää. Jooga auttaa. 

9 kommenttia:

 1. Upeaa! Olen toteuttanut minunkin toivettani. Olen jo pari vuotta unelmoinut aloittavani joogaa ja paritanssia. Huhtikuussa aloitin paritanssikursseilla 1-2kertaa viikossa. Rakastan sitä kertakerralla enempi. Ehkä vuonna 2014 saan aloitettua myös joogan, kuten sinä tänä vuonna.

  VastaaPoista
 2. Voi tuota elämää nähnyttä nallea <3 Jäykistymistä huomaan itsekin, olisi tärkeää muistaa liikutella jäseniä ja tehdä kiertoliikkeitä säännöllisesti. Ohjattuna se tulee varmemmin tehtyä. Ehkä minäkin voisin täksi talveksi keksiä jotain tuon tapaista... tai aloittaa sen uinnin taas, se on niin kivaa.

  VastaaPoista
 3. Kukka Laakso sanoi mielestäni kovin lohdullisesti, että "liikunta ei voi olla vaikuttamatta". Eli jos tekee vaikka vähänkin, aina se johonkin vaikuttaa. Eikä 45 tuntia ole vähän! Onneksi olkoon.

  Nalle, hihi! Kärsinyt, mutta mukana!

  VastaaPoista
 4. Voi, miten ihana nallukka! Jooga pitää rungon joustavana, loistava harjoitusmuoto.

  VastaaPoista
 5. Inna Vaara: Suosittelen kyllä joogaa!

  Saila: Ja jos ui silmät kiinni, voi ehkä kuvitella ympärilleen kesän?

  Zepa: Enemmän se on kuin edellisvuonna ainakin! Nalle alkaa olla jo aikuisen iässä.

  Cheri: Hyvältä se on tuntunut! Täytyy siis jatkaa.

  Nettimartta: Kiitos :)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, että olet löytänyt lajisi!

  VastaaPoista
 7. Snabelbacka: Ainakin näin aloittelijasta tämä tuntuu kyllä tosi hyvältä!

  VastaaPoista
 8. Hathajooga on lempeää ja tekee hyvää. Kävin joogassa pitkään Espoossa ollessa...nyt neljä vuotta olen suunnitellut aloittvani sen taas. Ja sitä on maanantaisin ihan lähikoululla. Tehdäänkö niin, että jos en sinne saa raahattua itseäni tammikuussa...voit pistellä woodoonukkea iltaisin ( kyllä kai sulla on sellainen ). Onnittelut sinylle..saat olla tyytyväinen itseesi ja olet vetreämpi kuin aiemmin.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.