keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Uusi ihastus

Icebug

Muutaman vuoden olen miettinyt, vähän ehkä ujostellut, en uskaltanut heti ihastua. Tämän talven liukkaus sai minut viimein ryhtymään toimeen. Kävin urheilutarvikekaupassa ostamassa ruotsalaiset jääötökät - Icebugit.
Rumathan ne ovat ja kalliit myös (vaikka nyt olikin hinnasta tiputettu 30 euroa) ja vähän vaikea saada jalkaan ainakin kun on korkea jalkapöytä, mutta näillä mennään. Kenkien pitäisi kestää 20 asteen pakkanen ja suojasää myös (toki niitä pitää vähän suojata). Eilisillan testikävely sujui hyvin ja voin sanoa olevani ihastunut. Aika näyttää muuttuuko rakkaudeksi.

(Ostin kengät ihan itse, ei siis ole mikään maksettu mainos)

12 kommenttia:

 1. Järkiostos, ehdottomasti! Kannatan :-)
  Minä annoin omat liukuesteeni äidille ja kävin tänään etsimässä uusia. Ei liene yllätys, että ne olivat loppu ensimmäisestä suutarista. Varsinainen hittituote!

  VastaaPoista
 2. Turvallisuus ennen kaikkea, ulkonäöstä viis!

  VastaaPoista
 3. Onnea ja iloa uusien kenkien omistajalle ja turvalista matkaa, niin kuin Team Ahma sanoisi.

  VastaaPoista
 4. Tuollaisille olisi tänä aamuna ollut käyttöä. (Vinkkinä: pidä kuitti tallessa. Viime talvena kahdella työkaverilla vastaavista päällinen ei kestänyt ja meni vaihtoon.)

  VastaaPoista
 5. Kävin kattomassa noita viime talvena. En tykännyt kun piikit ei menneet kaupan lattialla sisään tarpeeksi vaik muka piti. Räpellän edelleen likuesteitä sitte...

  VastaaPoista
 6. Heti rupes tekeen tommosia mieli, mä kun pelkään kaatumista ihan tosissani. Olen joskus kalloni halkaissut ja voin kertoa ettei ollut kiva.

  Rapsakoita ulkoiluja!

  VastaaPoista
 7. Heh, tuommoiset voisikin kyllä olla hyvät!! Mutta vain 20 astetta pakkasta, eihän niitä voisi siis käyttää koko talvea :(

  Minäkin esittelen pian yhdet toisenlaiset kengät, jotka ovat lahja itselleni :)

  VastaaPoista
 8. Snabelbacka: Ei ihme! Nyt on sesonki.

  Myrsky ja Minna: Näin on ja minä inhoan jäätä!

  Päivi: Kiitos! Hyvin kulki myös tänään.

  Mimon Mami: Kiitos vinkistä! Täytyykin laittaa kuitti talteen.

  Zepa: Vähän ne tuntuu menevän, ei paljoa. Ostin kuitenkin kun vihaan jäätä niin paljon.

  Nettimartta: Kävin tänään tunnin kävelyllä ja jäistä oli! Ei liukunut, vaikken uskaltanut vielä kenkiin 100% luottaakaan. Kannattaa käydä kokeilemassa!

  Elina: toivottavasti pystyisi! ;)

  VastaaPoista
 9. Kun ilmat vaihtelevat vesisateen ja pakkasen välillä on varauduttava liukkauteen. Pohja näyttää pitävältä, voiko noilla kävellä sisällä?

  VastaaPoista
 10. Cheri: Pitäisi kuulemma pystyä kävelemään kivilattialla, vaikka rapiseekin. Puulattialle jättävät jälkiä.

  VastaaPoista
 11. Olen tuollaisia himoinnut, mutta tyytynyt laitattamaan suutarilla nastat, kun ne on muutaman kymmenen senttiä kappale. Niissä on vaan se huono puoli, ettei ne nastat mene ollenkaan sisään ja kaupoissa kuullostaa kun olisi steppikengät jalassa :)

  VastaaPoista
 12. Kiki: Kyllä näilläkin saa kivan steppikenkäefektin aikaiseksi. Tai minä kyllä olen ajatellut, että minullekin on vaihdettu nastarenkaat!

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.