sunnuntai 22. joulukuuta 2013

Täydellinen

ajoitus

Sain tässä taannoin ystävältä itsekasvatetun amarylliksen. Sen kasvatus on ollut täydellisesti ajoitettua, sillä jouluna se on parhaimmillaan. Sen tietää jo nyt.


Eilisaamuna nuput olivat vielä tiukasti kiinni, tänä aamuna niistä kaksi oli auennut. Tykkään kovasti! 

10 kommenttia:

 1. Ihana kukka!
  Mulla aukesi ensimmäinen juuri sopivasti puurojuhlaan, äsken napsaisin viimeisen varren kapeaan maljakkoon, oli niin pitkä ettei tahtonut pysyä pystyssä :)

  VastaaPoista
 2. Amaryllis on kaunis ja juhlava joulukukka. Minunkin valkoinen amaryllikseni kukkii juuri, mutta varret venyivät lämpimässä niin pitkiksi, etteivät enää kannatelleet raskaita kukkia. Leikkasin kukkavarret maljakkoon ja hyvin ovat viihtyneet, ilahduttaen joulujuhlaa.

  VastaaPoista
 3. Ritarinkukka - ihana! Ja mikä siinä on, että tuntuu vielä upeammalta kun on itsekasvatettu. Se on se kasvun ihme!

  VastaaPoista
 4. Amaryllikset ja hyasintit ovat parhaat joulukukat. Itselläni valkoinen ja punainen amarylliksen kukkavarsi maljakossa ja kaksi punaista vielä kasvattelee nuppujaan.

  VastaaPoista
 5. Kiitos kommenteista! Kaunis kukka ja kauniimmaksi muuttuu päivä päivältä. Nautitaan joulusta!

  VastaaPoista
 6. Hyvä että osui noin sopivasti kukkaan. Minä olen nauttinut jo useana päivänä yhdestä valkeasta amarylliksestä, joka nyt alkaa kuihtua. Kohta saan nauttia toisesta, joka availee nuppujaan. Ennimmäinen kerta elämässäni, kun kasvatin itse sipuleista amarylliksia - eli panin ne ruukkuun ja ne kasvoivat itse.

  VastaaPoista
 7. Kyllä osui hyvin kasvatus! Oli siis ilmeisen helppo kasvatus. Pitäisiköhän itsekin joskus kokeilla?

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.