keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Palloja, palloja

Lisää palloja

Hopeiset pallot ja muut vaaleat joulukoristeet alkavat pikku hiljaa olla esillä. Jostain syystä minua viehättää joulupallojen ripustaminen ikkunan eteen rautalangasta kyhättyyn vaijeriin. S-koukut ovat vallan käteviä tähänkin puuhaan. Niitä ilman en ehkä voisi elää.

9 kommenttia:

 1. Kaunista. Houkuttelevatko nuo pallot Helmiä? Tosin taitavat sijaita melko korkealla?

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Helmi viisveisaa mamman hömpötyksistä :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita palloja sinulla, oletko ulkomaanreissuilta ostellut?

  VastaaPoista
 4. Onpa kauniita palloja ja idea on mukava, tuo esillelaitto. Lienee kpioitavisa;)

  VastaaPoista
 5. Hmm, elämä ilman s-koukkuja? No, olisihan se selvästi ikävämpää ;-)
  Nuo vaaleat ja hopeiset pallot ovat erityisen kauniit ikkunassa, huomaan sinun kuvistasi, itsellänihän ei niitä olekaan! Mutta voisikin laittaa, ainakin joihinkin ikkunoihini tulee salusiinit, siis vanhempaan taloon, niin jouluksi ne voisikin ottaa pois ja niiden vaijeriin laittaa palloja.

  VastaaPoista
 6. Päivi: Nämä taitavat kyllä kaikki olla ihan Suomesta. Muutaman koristeen olen joskus hankkinut Amesterdamin joulukaupasta.

  Rantakasvi: Esillepanon voi ihan varmasti kopioida! Hyvä vaan jos joku toinenkin tykkää tästä tavasta.

  Saila: Kiitos! Ei jouluihmiselta tuo on jo paljon sanottu ja että vielä harkitset vastaavanlaista vanhaan taloon. Vau, olen otettu.

  VastaaPoista
 7. Olimme eilen Neron kanssa vintillä etsimässä joulukoristelaatikkoa. Löytyi, mutta on vielä purkamatta. Laiskana olen laittanut pallot yleensä vain kulhoon kun joulukuusi ei ole sisällä, tuollainen ripustus voisi olla vaihteeksi kiva.

  VastaaPoista
 8. Cheri: Erilaisissa astioissa minulla on myös joitain palloja, ja tuohon tapaan ripustaa ne rautalankavaijeriin olen kyllä jäänyt pahasti koukkuun! :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.