tiistai 10. joulukuuta 2013

Mikä meitä ihmisiä oikein vaivaa?

Itku tuli - taas

Mikä ihme meitä ihmisiä oikein vaivaa? Opimmeko koskaan elämään ihmisiksi? Ei se ihmisyys voi sitä olla, että hylätään viaton eläin mitä julmimmalla tavalla. Itku tuli kun luin iltapäivälehteä. Tuli myös suru ja turhautuminen ja vaikka mitä. Sanat eivät riitä.

Pienen lahjoituksen tekeminen oman seudun eläinsuojeluyhdistykselle on taas tarpeen. Hesy ainakin päivystää Lasipalatsin kulmilla ja muillakin eläinsuojeluyhdistyksillä varmasti on tarvetta lahjoituksille.

10 kommenttia:

 1. Ihmiset on uskomattoman julmia, käsittämätöntä. Koen samaa surua ja turhautumista kuin sinäkin, eläimet ovat niin avuttomia ihmisten käsissä, täytyy olla jotain vikaa että pystyy tuollaiseen tekoon.

  VastaaPoista
 2. Luin uutisen netistä, enkä pystynyt nukkumaan kunnolla kun ajattelin eläimen hätää. Järkyttäviä tarinoita kuulee aina silloin tällöin, mutta tämä oli julmuudessaan yksi karmivimmista. Eläinsuojelua todellakin tarvitaan, sinne annettu joululahja auttaa monia turvattomia.

  VastaaPoista
 3. Se oli kyllä aivan kamala juttu.. ei voi ymmärtää. Vihaksi pistää.

  Pakko välillä yrittää oman selväjärkisyyden säilyttämiseksi sulkea moiset kamaluudet vaan oman pään ulkopuolelle ja tehdä itse hyvää niin kuin pystyy <3

  VastaaPoista
 4. Ihmisten julmuus on käsittämätöntä :(

  VastaaPoista
 5. Ei pysty käsittämään tuommoista. Ei sitten millään.

  VastaaPoista
 6. Päivi: Just niin!

  Cheri: Tämä asia tulee vaivaamaan varmasti vielä pitkään, ainakin minua.

  Tasha: Niin täytyy.

  AnnaS: On.

  Myrsky ja Minna: Ei pysty ei.

  VastaaPoista
 7. Olen seurannut tapausta. Käsittämätöntä. Mutta ihmismieltä emme voi ymmärtää.

  VastaaPoista
 8. Snabelbacka: Niin. Tätä ei voi ymmärtää.

  VastaaPoista
 9. Tämä varmaan liittyy siihen juttuun, minkä minäkin sain yhtenä päivänä sähköpostiini. Kyllä meni se tapaus ihon alle. Ja tämä tyypin kylmä toteamus, josta iltapäivälehdessä kerrottiin, oli kaiken huippu! Töissä piti sentään suurin piirtein pitää tuskansa sisällään, mutta kotiin päästyä kyllä itkin ja kirosin ankarasti.

  Yököttää sellaiset ihmiset.

  VastaaPoista
 10. Henna: Minäkin kiinnitin huomiota henkilön iltapäivälehdessä julkaistuun kommenttiin. Sanattomaksi vetää.

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.