lauantai 1. marraskuuta 2014

Melkein kello viiden tee

Kahvikuppi/teekuppihaaste

Sain kahvikuppi/teekuppihaasteen Pirjo W:ltä Virtuaali Moleskine -blogista. Kiitos! On ollut mukava olla mukana kahvi- tai teehetkissä. Käsitykseni mukaan haaste on lähtenyt muualta sosiaalisen median maailmasta ja levinnyt blogeihin. Ilmeisesti tarkoitus on kuvata aamuhetkeä ja minä ryhdyn heti niskottelemaan.

Kävin eilen hätäisesti kaupassa, hakemassa tarvittavat ja puuttuvat viikonloppuun. En voinut vastustaa kiusausta, vaan mukaan tarttui myös croissant. Nautin sen Harrodsilta ostetun Ceylon-teen ja Matlockin kera.


Haaste jatkuu viisi päivää, tai ainakin viisi kertaa. Kunhan vain suinkin muistan.

Hyvää pyhäinpäivää kaikille!

PS. Croissant oli kyllä oikein mehevä kaupassa, satuin vain laittamaan kauppakassissa sen päälle banaanitertun. Sen siitä saa kun yrittää olla nopea toimissaan.

8 kommenttia:

 1. Nam! Täällä ei olla vielä syöty aamupalaa. Croissant on niin paras aamukahvin seuralainen ikinä. Voi hitsi! Onneksi taisin edes ostaa jonkun leivän eilen, voin yrittää leikata siitä viipaleen croissantin muotoon :-P
  Nyt kahvi tulelle siis. Mukavaa pyhäinpäivää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos nurkan takana olisi pieni leipomo, takuuvarmasti hakisin sieltä aina croissantin aamukahville! Mukavaa sunnuntaita sinne :)

   Poista
 2. Kiva, että lähdit mukaan :)
  Tuore croisantti on kyllä parhautta.

  VastaaPoista
 3. Yksinkertainen herkkuhetki - ei liikaa tarjolla mutta sitäkin parempaa. P.S. Minä käytän teessä maitoa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä käytän maitoa vain kahvissa, tee menee sitten hunajan kanssa.

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.