lauantai 27. syyskuuta 2014

Flamencoa

Madridissa, Espanjassa

Työmatkallani syyskuussa 2005 kävimme myös katsomassa flamencoa kuulemma yhdessä Madridin suosituimmista flamencopaikoista. Nimeä en valitettavasti muista. Tunnelma oli katossa ja esitykset taiturimaisia. Kuvat tärähtäneitä, sillä ne on kuvattu tarkoituksella ilman salamaa. Kertovat kyllä tunnelmasta. 












Kuvien ruskeapukuinen vanhempi rouva oli illan päätähti ja oli upeaa kuinka muut esiintyjät tanssijoista soittajiin osoittivat hänelle kunniaa.

12 kommenttia:

 1. Liike-epäterävyys kuuluu mielestäni tälläisiin kuviin, vain siten saa tunnelman tallennettua. Onnistuit hienosti, flamencon rytmit kuuluvat tänne asti. Ole!

  VastaaPoista
 2. Kuvat on just upeita, tunnelma ja liike välittyy mainiosti.

  VastaaPoista
 3. Missä sä olet ollut töissä kun on ollut näin ihania työmatkoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuului niihin työmatkoihin paljon muutakin :) Minä näytän vain nämä parhaat palat! Olin kansainvälisessä yrityksessä ja vierailimme aina välillä muissa Euroopan toimipisteissä.

   Poista
  2. Aikamoisia nämä parhaat. :) Ymmärtääkseni työmatkoilla ei yleensä ole juuri aikaa kaupungin kiertelyyn. Itse haaveilen juurikin työpaikasta jonka työmatkalla olisi aikaa tutustua maisemiin. :)

   Poista
  3. Yleensä se kyllä sellaista olikin, että kentältä suoraan toimistolle, siellä koko päivä ja takaisin lentokoneeseen. Oli hyvä tuuri jos jotain kaupungista näki!

   Poista
 4. Olen aina haaveillut flamencosta, se olisi "temperamentiltaan" minulle sopiva :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.