maanantai 29. syyskuuta 2014

Muistoja

ja aarteita

Kuten varmasti on tullut kaikille selväksi, täällä raivataan. Ihan jokaista muistoa ja aarretta en ajatellut esitellä, mutta tämä on lähes pakko esitellä.


Minä olen ollut Turussa, ilmoitan hieman sarkasmia äänessäni. Muistan kyllä mihin tämä matka liittyi ja mukavaa oli, mutta onko minun silti pitänyt säilyttää Turun kartta ja juna-aikataulu vuodelta 1999 - 2000?


Näitä aarteita esitellessäni mietin minkälaisen kuvan itsestäni annan. Ei ehkä näiden juttujen perusteella uskoisi, että on täällä kyllä ihan siistiäkin. Paitsi kaapeissa ja siihen minä nyt muutosta olenkin hakemassa. Kauan tämä urakka tuntuu vievän, mutta on onneksi aikaa.

17 kommenttia:

 1. Ihminen säästää kummallisia asioita.
  Viimeisessä muutossa hukkasin laatikollisen mm. Broadway-musikaalien lippuja ja esitevihkosia, lentolippujen kantoja, metrokortteja yms sälää.....just sitä sellaista, jolla ei ole mitään arvoa kenellekään -ei näköjään loppuviimeksi edes itselleni, koska sielläpä lojuivat laatikossa vuositolkulla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja muistoja, mutta eipä niillä kyllä oikeasti mitään tee :)

   Poista
 2. Lohdullista nähdä, että on muitakin, jotka säilyttävät aarteitaan;)
  Upeaa viikkoa sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvää viikkoa myös sinulle! Aarteita on, edelleen.

   Poista
 3. Viisainta kaikki aarteet tarkastaa, ettei vahingossa hävitä. Karttoja mullakin on säilössä menneiltä matkoilta...

  VastaaPoista
 4. Aina kaappeja ja laatikoita siivotessaan sitä miettii, että voi ihminen, miksi on tämäkin pitänyt säästää? :D Kohta saisi taas tuohon puuhaan ruveta. Se on vain siitä ärsyttävää, että tuntuu tulevan sotkua enemmän kuin siisteyttä.

  Minäkin olen käynyt Turussa. Peräti useamman kerran. Taloudessa jopa asuu yksi syntyperäinen turkulainen (Friede, siksiköhän se onkin vähän erikoinen kissa?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä se siisteyskin sitten lopulta tulee? Toivon niin. Olen minäkin käynyt Turussa useammin, en vain ole ymmärtänyt, että minulla olisi kotona oikein karttakin. Ai, Friede on turkulainen :)

   Poista
 5. Jos muisto tuo mieleen hyviä asioita? Tai siis.. tuollaisia matkamuistoja mulla just on. Olen niitä raivannut toki, jäljelläkin on vielä yksi laatikollinen. Muovikassit, kartat ja esitteet on ehkä parhaita muistoja mun mielestä. Saa konkreettisempia mielikuvia. Muistikuvia, siis.

  En mäkään suomalaisten kaupunkien karttoja säästäisi. Saati aikatauluja :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli ihan mukava reissu tuo - ystävän häät. Siitä huolimatta laitoin nyt molemmat paperinkeräykseen :)

   Poista
 6. Kyllä tääl tois pual jokke saa käydä useamminkin ;)
  Jännä muuten huomata tuosta aikataulusta, että matka-aika ei ole yhtään lyhentynyt yli kymmenessä vuodessa. Hyvä VR!

  VastaaPoista
 7. Kyllähän turun kartta pitää säilyttää, jos sinne tai siellä sattuu eksymään!

  VastaaPoista
 8. Köhöm... Mulla on kellarissa tallessa edelleen vuodelta 1998 Lontoon/Irlannin reissulta lippuja, lappuja ja jopa kolikoita. Pyhä tarkoitus on ollut koota reissusta jonkinlainen valokuvien, lappujen ja tarinoiden täyttämä muistokansio, mutta vielä se odottaa inspiraatiotaan. :D

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.