sunnuntai 28. syyskuuta 2014

Valokuvia

Laatikollinen valokuvia cd:llä

Kovin hitaasti etenee tämä järjestely, kun löydän aina jotain mielenkiintoista tutkittavaa. Kuten esimerkiksi laatikollinen valokuvia cd-levyillä. Onneksi näitä on vielä mahdollista lukea läppärilläni.


Lyhyen katsauksen jälkeen voi todeta, että osa näistä on jo netin kuvapalvelussa, osa ei. Olisi tässäkin sitten pieni urakka. Muutamia muistoja tännekin laitoin talteen, vaikka kuka sitäkään tietää kuinka kauan näitä blogipalveluja ylläpidetään.


Innostuessani en millään malttaisi edes syödä. Kun jääkaapissa ei ollut mitään valmista, oli pikaruuan vuoro. Spagetit kiehumaan ja jauhelihakastike työn alle. Kastikkeeseen jauhelihaa, tomaattisosetölkki, maustamattoman tuorejuuston jämät, suolaa, mustapippuria sekä tuoretta basilikaa. Kyllä maistui hyvälle. Toki asiaan saattoi vaikuttaa se, etten ollut syönyt mitään aamiaisen jälkeen ja kello lähenteli jo neljää viittä.


Raivaustyöt jatkuvat. Tämä on puhdistavaa!

PS: Eilen olen kyllä tehnyt muutakin. Reilun 9 km lenkin ystävän kanssa. Nyt ovat pikkuvarpaat isoilla rakoilla ja lihakset varsin jäykät.

8 kommenttia:

 1. Sama lounas oli eilen täällä, tosin ilman mustapippuria ja basilikaa ja tuorejuusto vaihdettuna juustopalan loppujämään :-)

  VastaaPoista
 2. Joskus tuntuu, että ikuisessa suossa on kun yrittää kaikki entiset kuvat cd:ltä järjestellä. Minulla on kuvia vielä korpuillakin, onneksi tallella on vielä vanha xp-pöytäkone jossa on korppuasema.
  Tsemppiä sinulle kuviesi parissa.

  VastaaPoista
 3. Sitä on ahkeroitu monellakin saralla :)

  VastaaPoista
 4. Olen luopunut CD:stä ja kerännyt kaikki kuvat ulkoiselle kovalevylle ja tehnyt vielä bacupinkin, sieltä niitä on helppo selata kuvabrowserilla. Mitähän tekisi vanhoilla CD-kiekoilla? Niitä kun ei tietenkään sellaisenaan halua laittaa roskiin. Pasta on melkein aina herkullista ja suht pikaista ruokaa. Meillä syödään kohta pinaattipastaa, sadonkorjuu jatkuu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä olen jo pitkään suunnitellut hankkivani ulkoisen kovalevyn, vaan enpä vielä ole sitä tehnyt. Pinaattipasta - herkullista!

   Poista

Kommenttisi ilahduttaa aina.