torstai 25. syyskuuta 2014

Syysmuotia

Kotipihalla

Kotipiha tulee tutummaksi kuin koskaan, siitä pitää huolta Sulo-kissa. Vaikka pieni sade ei ulkoilua haittaa, tänään pysyttelemme sisätiloissa. Sulo vetää sikeitä ja minä käyn edelleen läpi kirppikselle joutavia tavaroita. Tuntuu kyllä, että saan enemmän sotkua aikaan kuin selkeyttä. Ehkä se selkeyskin sieltä vielä tulee. Nyt mietityttää jo se, mitä teen niille tavaroille, jotka tulevat kirppikseltä takaisin kotiin. 

9 kommenttia:

 1. Hei, kauniin keltaiset saappaat sopii syksyn keltaisten lehtien keskelle. Plussaa on jo se, että kirppisvaatteet ovat kasassa tai melkein.
  Se mitä jää, se on sitten sen ajan murhe. Olen jonkin verran käynyt kirppiksillä ja näyttää siltä, että jotkut hinnoittelevat ehkä yläkanttiin ja väki joka siellä ostajana pyörii on aika tarkka rahoistaan.
  Toivottavasti väki on ostotuulella, eikä vain hypistele.
  Temppiä.....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirppisvaatteet, astiat, kirjat, kengät, laukut ja vaikka mitkä! Pakko pitää hinnat alhaisina, jotta näistä pääsisi mahdollisimman paljon eroon! Ei silti viitsi tappiota tehdä, eli ainakin paikkavuokra ja kahden päivän kahvirahat on saatava kasaan!

   Poista
 2. Mulla on myös kirppispöytä ja paikka on tämän alueen suosituin tai siis siellä käy pidemmältäkin ihmisiä ostoksille. Hintojen on oltava alhaisia, eihän niistä muuten eroon pääse.Minäkään en haluaisi mitään sieltä enää takaisin, osa on viime syksyltä ja tämån kesän rompetoripäiviltä myymättä jääneitä vaatteita, astioita yms yms. Ja huoh, on siinä hommaa kun keräät, hinnoittelet, roudaat, pidät paikan siistinä...jne. Tsemppiä meille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä menen nyt kirppikselle, jossa olen itse paikalla. Vältyn siis ainakin hinnoittelulta. Itsepalvelukirppis voisikin sitten olla tälle rykäykselle hyvä jatkumo. Tsempiä!

   Poista
 3. Ihanat, keltaiset Hai-saappaat ♥.

  Just tänään ajattelin, että pitäisi varata kirppispöytä; paikkavuokra ja parin päivän kafferahat on hyvä tavoite. Sitten olisikin tilaa uusille jutuille :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hait ovat palvelleet jo muutaman vuoden! Tänne ei ehkä silti kaivata mitään uutta :) Kun on ollut hamsterina useamman vuoden niin tavaraa riittää...

   Poista
 4. Ne täytyy laittaa hyväntekeväisyyteen... Meillä kävi tällä viikolla pakettiauto hakemassa pois laitettavia huonekaluja (henkilökunnan poika tyhjensi huoneensa) -mutta hyväntekijät eivät edes kelpuuttaneet kaikkia mukaansa(!)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aikalailla olenkin hyväntekeväisyyteen laittanut! Viennyt mm HESYlle ja kierrätyskeskukseen myös. Nyt ajattelin kokeilla kirppistä!

   Poista
 5. Täällä on tummansiniset Hait ja punainen flexi :)

  VastaaPoista

Kommenttisi ilahduttaa aina.