Riisipuuroa
Minä olen avannut riisipuurokauteni. Mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, kausi kestää pitkään.
Teen puuron hellalla hauduttaen ja punaiseen maitoon. Nyt maustoin puuroni sokerilla ja kanelilla maustettujen kuivattujen omenalohkojen kanssa.
Herkullista, ei voi muuta sanoa.
Lukuvuorossa: Waters Sarah Yövartio, Tammen keltainen pokkari, hankinta Helsingin Kirjamessuilta.
Minä tein viikko sitten uuniriisipuuroa. Kyllä se vain on hyvää! Ps. Ostin mustaherukkajauhetta.
VastaaPoistaToivottavasti tykkäsit jauheesta :)
PoistaOijoi, viimeistään viikonloppuna täytyy tehdä riisipuuroa! Uuniriisipuuro valmistuu melkein vahingossa (paitsi se aina sotkee uunin..).
VastaaPoistaMinä en ole koskaan tehnyt uuniriisipuuroa! Pitäisi varmasti tehdä.
PoistaVoi vitsit kun näyttää hyvältä noiden omenapalojen kanssa! Apua, herkkujen herkku ihan varmasti.
VastaaPoistaHei, Sarah Waters on sama joka kirjoitti Vieras kartanossa, eikö olekin, tykkäsin siitä ihan hirmuisesti. Kerrohan oliko tämä yhtä hyvä!
Sama on! Alussa oli vähän vaikeaa, mutta viime yönä kirja imaisi mukaansa!
PoistaKyllä näyttääkin herkulliselta, omena sopii varmaan hyvin kanelin ja sokerin kera :). Joskus tuli sunnuntai-iltaisin tehtyä uuniriisipuuroa, sitä kun ei tarvitse vahtia eikä sekoitella.
VastaaPoistaSielläkin siis ollaan uuniriisipuuron kannattajia. Minun on kyllä varmasti pakko kokeilla myös tätä valmistustapaa.
PoistaNäyttää kyllä aika herkulliselta. Taitaisi olla aika meilläkin avata tuo riisipuurokausi.
VastaaPoistaKannattaa avata kausi! Hyvää ja herkullista!
PoistaNoi omppupalat on niiiiin hyviä! Punnitse ja säästästä olet kaiketi ostanut? Sieltä saa myös ihania mansikkapaloja. :)
VastaaPoistaJuuri sieltä! Eikä taida jäädä viimeiseksi kerraksi kun ostan. Näin mansikat, mutta nyt päädyin näihin.
Poista